درگیری ماموران شهرداری رژیم با دستفروشان محروم بلوچ در نیکشهر

شهرداری میگوید: همه جا ننشینید و دستفروشی نکنید، شهروند بلوچ می گوید، جا برای ما مشخص کنید، کارهای قبلی را به دلیل جریمه های سنگین و فشارها بستید ما چکار کنیم؟

 

 

 

فراخوان یک مقام ایرانی به کشتن شخصیتهای مخالف در خارج وب سایت ارم نیوز-امارات
ابراهیم رئیسی روحانی تندرو و رئیس قوه قضائیه ایران به کشتن اعضای سازمان اپوزیسیون مجاهدین خلق که اغلب آنها در خارج هستند فراخواند و آنها را سربازان آمریکایی بدون یونیفورم توصیف نمود

67442200_1317594708400765_3233631940301029376_n

 

 

 

بیانیه عفو بین الملل نسبت به اظهارات اخیر آخوند جلاد مصطفی پورمحمدی و تهدید مخالفان بخصوص مجاهدین خلق به اعدام و تسویه حساب با آنان

عفو بین الملل: اظهارات مصطفی پورمحمدی درباره کشتار شصت و هفت تاییدی است بر بی‌اعتنایی کامل ایران به قوانین ‌بین‌المللی حقوق بشر

 

67451982_1317777838382452_6015128051967328256_n.jpg

 

 

سوز صدای کودک کار در ترانه هایش هم پیداست
محروم کردن کودکان از داشتن دنیای کودکانه جرم بزرگی است

 

 

باجگیری از مردم محروم بلوچ در بازارچه مرزی
برخوردهای وحشیانه و سرکوبگرانه مزدور و پاسدار جنایتکاری بنام بزی با فروشندگان بلوچ و مردم مظلوم منطقه به منظور باجگیری. این پاسدار با ارعاب و کتک کاری مردم بیدفاع آنها را مورد اهانت و توهین قرار میدهد.

 

 

 

دیدار باخانواده فعال کارگری زندانی ندا ناجی که در روز جهانی کارگر بازداشت شد.

سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۸

 

photo_2019-07-31_12-34-26.jpg

 

 

 

زخمی شدن یک جوان بلوچ در اثر شلیک ماموران رژیم
ماموران دریابانی بندرکوهستک با شلیک مستقیم به یک قایق سوختبر باعث مجروح شدن بک جوان بلوچ به نام “محمد سلیمانک” شدند. گلوله به ناحیه شکم وی اصابت کرده و به بخش فوریت های پزشکی منتقل شد.
بعد از شلیک مستقیم ماموران دریابانی به محمد سلیمانک مردم عصبانی شده و به اسکله کوهستک که دریابانی در آنجا مستقر است هجوم برده و چند نفر از فرماندهانشان را به داخل آب انداختند و ماموران برای پراکنده کردن مردم خشمگین تیر هوایی زدند.
کوهستک از توابع سیریک استان هرمزگان می باشد. مردم این منطقه عمدتا به کار های ماهیگیری و فروش سوخت مشغول هستند.
سه شنبه هشت مرداد

 

 

 

جمعی از کارگران خط و ابنیه فنی راه آهن ناحیه خراسان در اعتراض به چند ماه حقوق معوقه خود، مقابل فرمانداری شهرستان نیشابور، دست به تجمع اعتراضی زدند.
چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸

 

photo_2019-07-31_12-39-35

 

 

 

امروز فعالان کارگری و خانواده های بازداشت شدگان زندانیان هفت تپه و بازداشت شدگان روز جهانی کارگر و فعالان ‌کانون نویسندگان و معلمان در جلوی زندان اوین در تهران تجمع کردند و خواهان آزادی این زندانیان شدند.
نهم مردادماه۱۳۹۸

 

 

 

مراسم به خاکسپاری جوانی که توسط نیروی جنایت پیشه انتظامی به قتل رسید
روز سه شنبه هشتم مرداد ۹۸ مراسم تشییع محمدحسین مجیری جوان ۱۹ ساله ای که در پل خواجوی اصفهان توسط ماموران جنایت پیشه انتظامی با شلیک گلوله کشته شده بود، برگزار شد.
در این مراسم که چند هزار نفر شرکت کرده بودند، رژیم آخوندی در وحشت از شکل گیری هرگونه اعتراض نسبت به قتل این جوان توسط نیروی سرکوبگر انتظامی، گله های ماموران لباس شخصی اش را به این مراسم گسیل کرده بود. این مراسم در جوی آباد اصفهان برگزار شد.
لازم به توضیح است که روز شنبه ۵ مرداد ۹۸ ماموران جنایت پیشه انتظامی در پل خواجوی اصفهان در برابر دیدگان مردم، با شلیک گلوله، این جوان ۱۹ ساله را که متوجه ایست آنها نشده بود، به قتل رساندند.

photo_2019-07-31_12-46-23.jpg

 

 

 

 

بی خبری از هوشنگ کوشکی
با گذشت بیش از دو هفته از بازداشت هوشنگ کوشکی، معلم و فعال صنفی در شهر سیل‌زده معمولان هنوز هیچ خبری از او در دست نیست.

photo_2019-07-31_12-53-43.jpg

 

 

 

پلمب غرفه ها و بیکاری ۸۰۰ نفر در تهران
ماموران رژیم آخوندی برای دومین روز متوالی شروع به پلمب کردن غرفه ها خیابان سی تیر در تهران کردند. این اقدام ماموران رژیم از روز گذشته با پلمب کردن ۷ غرفه آغاز شد. بخش عمده این غرفه ها مربوط به فروش اغذیه است. صاحبان این غرفه ها از دو سال گذشته از اتحادیه اغذیه فروشان و دکه‌داران درخواست جواز کسب کرده اند اما به آنها پاسخ منفی داده اند.
۲۷غرفه در خیابان سی تیر فعال است که اگر روند پلمب غرفه‌ها ادامه داشته باشد ۸۰۰نفر بیکار می شوند.
چهارشنبه ۹ مرداد ۹۸

 

photo_2019-07-31_13-10-53

 

 

 

افتادن خامنه ای که خود آشپز بمب اتمی است در دیگ

photo_2019-07-31_13-41-08.jpg