گویند:گر حکم شود که مست گیرند

در شهر آنکه هست گیرند!

این روزها جنگی که در درون و راس نظام در گرفته یاد آور درگیر شدن چارپایان در کاروانسراهای قدیم است که با دیدن جفتک زدن و گازگرفتن خرها و دریدن یکدیگر مسافران بانگ می زدند«دالآندار خر خر را خورد»! دعوا بر سر دزدی و فساد و جنگ قدرت بر سر جانشینی خامنه ای است. هم نمایش رو حوضی مبارزه با فساد برای فریب مردم و فرونشاندن خشم و نارضایتی و هم سفید سازی رئیسی جلاد برای نشاندنش بر کرسی ریاست جمهوری و ولایت فقیه! اما در نظام فاسد ولایت فقیه مگر کسی و جایی سالم پیدا میشود؟! این را خودشان هم می دانند و نسبت به «روشن شدن خطر فتنه»!! (بخوانید قیام خشم و نارضایتی مردم) هشدار می دهند.آخوند حجتی کرمانی درباره جنگ و بحران در رأس نظام می گوید: معتقدم که نظام مبتلا به بیماری شدید سرطان است و سرطان سراپای [نظام] را گرفته، از سقوط فرهنگی و اخلاقی و شیوع ریاکاری و… مفاسد اقتصادی تا اختلافات و دشمنی‌های داخلی تا مسائل خارجی. [نظام] احتیاج به یک شیمی‌درمانی همه‌جانبه دارد.

مکارم شیرازی خطاب به لاریجانی و محمد یزدیمی گوید: این درگیری هرگز نتیجه‌یی جز روشن شدن آتش فتنه‌ها ندارد. به این وضع خاتمه دهید. آخوند زائری می گوید: یزدی تهدید کرده که در صورت اعلام مرجعیت علوی بروجردی، به میدان خواهد آمد و بساط را به هم خواهند ریخت و تابلوی دفتر ایشان را پایین خواهد آورد! تاکنون فکر می‌کردیم آقایان از جامعه بی‌خبرند و میزان محبوبیت و جایگاه اجتماعی خود در افکار عمومی را اطلاعی ندارند، اما الآن معلوم شده که اصلاً از تاریخ روحانیت و حوزه‌های علمیه نیز آگاه نیستند! روزنامه حکومتی جمهوری اسلامی می نویسد: این‌که هر حرفی زده شود و هیچ خط قرمزی رعایت نگردد، نشان از هرج و مرج سیاسی و عدم هماهنگی و مدیریت یکپارچه در کشور دارد و باید هر چه زودتر متوقف گردد. نکته بسیار مهم این است که دعوای این حضرات بر سر این مسائل غیر از فاصله ایجاد کردن میان مردم و روحانیت نتیجه دیگری ندارد. این حضرات لطفاً اختلافات صنفی را به جامعه نکشانند.
شریعتمداری درکیهان می نویسد دستگیری اکبر طبری «»بهانه‌ای» برای «موج سنگین حملات» علیه آملی لاریجانی شد، وی «سردمدار» این حملات را «ضدانقلابیون خارج‌نشین» معرفی کرده و تلویحا می نویسد علنی شدن اختلافات صادق آملی لاریجانی و محمد یزدی می‌تواند «پیامدهای نامطلوبی» را به دنبال داشته باشد. بله لاریجانی تف سربالایی است که به صورت خامنه ای که سردمدار اصلی جنایت و فساد است و کل نظام برمی گردد و مفسدین تبهکار و جانی خوب می دانند هرچه به آن دامن بزنند دودش به چشم خودشان خواهد رفت. دود آتش خشم مردم ایران که بی تردید زبانه خواهد کشید و نظام فاسد ولایت فقیه را در خود خواهد سوزاند.

 

 

دوشنبه ۲۸ مرداد۹۸
http://t.me/begoonah1
http://instagram.com/begoonah