روز شنبه ۱۶ شهریورماه ۹۸ دادگاه انقلاب تهران احکام مربوط به هفت متهم پرونده اعتراضات هفت‌تپه را صادر کرد.
بر اساس این حکم اسماعیل بخشی به ۱۴ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق، محمد خنیفر به ۶ سال حبس تعزیری، سپیده قلیان، امیر امیرقلی، امیرحسین محمدی فرد، ساناز الهیاری و عسل محمدی هرکدام به ۱۸ سال حبس تعزیری محکوم شدند.
شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران اسماعیل بخشی را به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» به ۷ سال حبس تعزیری، به اتهام «توهین به رهبری» به ۲ سال حبس تعزیری، به اتهام «نشر اکاذیب» به ۲ سال حبس تعزیری، به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۱ سال و شش ماه حبس تعزیری و به اتهام «اخلال در نظم عمومی» به ۱ سال و شش ماه حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرد.
این دادگاه همچنین سپیده قلیان، امیر امیرقلی، امیرحسین محمدی فرد، ساناز الهیاری و عسل محمدی هرکدام را به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» به ۷ سال حبس تعزیری، به اتهام «عضویت در گروه گام» به ۷ سال حبس تعزیری، به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۱ سال و شش ماه حبس تعزیری و به اتهام «نشر اکاذیب» به ۲ سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم کرد.
محمد خنیفر، متهم دیگر این پرونده نیز به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» به ۵ سال حبس تعزیری و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شد.
در حالی کارگران و فعالان کارگری به احکام سنگین حبس و شلاق متهم می‌شوند که دزدان و قاتلان حکومتی با گذاشتن وثیقه های میلیاردی آزادانه به جنایت و سرقت اموال و سرمایه های مردم ایران مشغول می‌باشند.
کارگران محروم کشور که تنها برای گرفتن حق و حقوق معوقه خود دست به اعتراض می‌زنند به حبس‌های طولانی مدت محکوم می‌شوند و جایشان در زندان است اما قاتلان و جنایتکارانی همچون سعید مرتضوی و محمد نجفی با تعیین وثیقه های میلیاردی آزاد می‌شوند و در جای دیگری از همین نظام ننگین ولایت فقیه گمارده می‌شوند تا به غارت و چپاول مردم ادامه دهند.
شایان ذکر است که سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران معروف به قاتل جوانان کهریزک که متهم به قتل جوانان از جمله محسن روح‌الامینی در زندان بدنام کهریک است با گذراندن دو سوم از دوران محکومیت کوتاه مدت خود از زندان اوین آزاد شد.
مرتضوی دوم اردیبهشت امسال پس از صدور حکم جلب در ویلایی در شمال کشور دستگیر و برای تحمل دو سال و ۶ ماه حبس تعزیری راهی اوین شد.
همچنین محمد نجفی، قاتل و شهردار پیشین نظام پس از سه ماه با تعینن وثیقه میلیاردی بخشوده می‌شود و از زندان آزاد می‌شود. البته ابعاد وقاحت نظام ولایت فقیه آنچنان تنفر افکار عمومی را برمی‌انگیزاند که ماموران ولایت فقیه مجبور می‌شوند وی را به صورت نمایشی مجددا راهی زندان کنند.

 

http://t.me/begoonah1
http://instagram.com/begoonah