دادگاه تجدید نظر استان اصفهان، حکم دادگاه بدوی حمیدرضا رحمتی معلم و فعال صنفی فرهنگیان ساکن اصفهان را عینا تایید کرد.
طبق حکم صادره از شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری شهرضا، حمید رحمتی به اتهام “اخلال در نظم عمومی با انجام یک عمل غیر طبیعی در خارج از ساختمان اداره آموزش و پرورش به تحمل ۳ سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق در ملا عام و بیست میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده بود. بر اساس این حکم مدت ۱۰ ماه از محکومیت وی در تبعید و در زندان شهر نائین اجرا خواهد شد.
تائید این حکم در حالی صورت گرفته است که حمیدرضا رحمتی نسبت به حکم صادره اعتراض نکرده بود و درخواست تجدید نظر خواهی مبنی بر نقص حکم صادره توسط دادستان عمومی و انقلاب شهرضا صورت گرفته بود.
حمیدرضا رحمتی، از اعضای کانون فرهنگیان شهرضا که در اعتراض به بازداشت معلمان، در محوطه آموزش و پرورش این شهر، از روز دهم آذر ۹۷، دست به “تحصن تکنفره” زدهبود، صبح روز یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷، در حین خروج از منزل بازداشت شد.
دوشنبه ۱ مهر ۹۸
