اپوزیسیون اصلی ایران روز دوشنبه جزییات اطلاعاتی را فاش کرد که نشان می‌دهد چگونه تهران حملات اخیر علیه سایت نقتی عربستان را انجام داده است و این درست چند روز بعد از آن است که روحانی جامعه بین‌المللی را به چالش گرفت که اگر گفته می‌شود ما شرکت داشتیم سندش را بیاورید.
شورای ملی مقاومت ایران(NCRI) گفت اطلاعاتی را از داخل دولت به‌دست آورده که جزییات حملات موشکی و پهپادی به خاک عربستان در ۲۳شهریور را فاش می‌سازد.
این گفته‌ها طی گزارشی در یک کنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن اعلام شد. در این گزارش آمده است که دستور این حمله در ۳۱ژوییه توسط خامنه‌ای در جلسه‌یی که روحانی و ظریف وزیر خارحه شرکت داشتند صادر شد.
شورای ملی مقاومت می‌گوید این اطلاعات بر اساس منابع مجاهدین خلق از داخل رژیم و سپاه پاسداران به‌دست آمده است.
در این گزارش همچنین گفته شد که رژیم ایران در تجاوزگری‌هایش روی بی‌عملی جامعه بین‌المللی حساب کرده است و مادامی که این رژیم هست این‌گونه تجاوزگریها متوقف نخواهد شد.

 

اکسپرس: خامنه‌ای دستور حمله موشکی به تأسیسات نفتی عربستان را صادر کرده است

اکسپرس در گزارشی نوشت: شورای ملی مقاومت ایران اعلام کرد اطلاعاتی از درون رژیم به‌دست آورده، است که نقش رژیم ایران در حمله به تأسیسات نفتی عربستان را ثابت می‌کند.
طبق این گزارش خامنه‌ای «مستقیماً فرمان انجام این عملیات را صادر کرده است».
شاهین قبادی گفت : «حمله همزمانی که به‌وسیله موشک و پهپاد در روز شنبه ۲۳شهریور از داخل خاک ایران به تأسیسات نفتی عربستان صورت گرفت، یک عمل جنگی آشکار بود که خامنه‌ای، روحانی، ظریف و دیگر سران این رژیم مسئول تصمیم‌گیری، تصویب و انجام آن هستند.
قبادی افزود: این رژیم مأیوسانه تلاش می‌کند برای ممانعت از قیامهای داخل و گسترش کانون‌های شورشی، به سرکوب در داخل و صدور تروریسم در خارج دست بزند. این رژیم تلاش می‌کند خشم عمیق اجتماعی را مهار کند.

 

سه شنبه ۹ مهر۱۳۹۸

http://t.me/begoonah1
http://instagram.com/begoonah