
تجمع اعتراضی ساکنان روستای سیدآباد دماوند در مقابل ساختمان دادگستری این شهرستان
روزی یکشنبه ۳۱فروردین معترضان دلیل تجمع خود را تخریب ویلا و جمع آوری انشعابات اراضی کشاورزی روستای سیدآباد عنوان کردند.

تجمع رانندگان اتوبوسهای مرز مهران در مقابل اداره کل حمل و نقل و ترمینال استان ایلام
روزیکشنبه ۳۱فروردین
رانندگان معترض دلیل اعتراض و تجمع خود را عدم پرداخت دو ماه حقوق و بیمه آنها و نبود حمایتهای دولتی برای امرار معاش این شهروندان عنوان کردند.
گزارشی تکان دهنده از کارگران سرگذر
در شهر مشهد
تجمع اعتراضی اساتید و کارکنان دانشگاه شمال در آمل
روز یکشنبه سی و یک فروردین اساتید و کارکنان دانشگاه شمال در شهر آمل در اعتراض به اخراج یکی از اساتید این دانشگاه در مقابل فرمانداری رژیم در آمل تجمع کردند.
سرکرده این دانشگاه، یکی از اساتید را به بهانه عدم امکان برگزاری کلاس عملی، اخراج کرده است.

این عکسها با عنوان «کارگران روزمزد در فصل کرونا»، فقط نشانگر بیکاری، بیپولی و نیاز بهکار با وجود کرونا نیستند، بلکه همچنین نشان میدهند طبقه کارگر «سن بازنشستگی» ندارد؛

تجمع کسبه قروه در اعتراض به بلاتکلیفی معیشتی
صبح روز شنبه ۳۰ فروردین،کسبه مجتمع های تجاری و پاساژهای قروه در استان کردستان پس از بارها تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان برای اعتراض به بلاتکلیفی معیشتی درپی بیش از یک ماه تعطیلی وعدم حمایت دولت مقابل دفتر امام جمعه این شهراجتماع کردند.
یکی از کسبه ها ی حاضر درتجمع گفت: متاسفانه دولت هیچ نوع ساز و کار عملی ای برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از تعطیلی بازار پیش بینی نکرده است و تمام مواردی که مطرح می شود برای بازاریان بیگانه است چرا که نه بسته های معیشتی و نه یارانه ای که برای مشاغل آسیب دیده در نظر گرفته شده بود به دست ما نرسیده است .
وی ادامه داد: کسی به فکر ما نیست و متاسفانه با وجودی که بارها به فرمانداری مراجعه کرده ایم اما جواب در خور و شایسته ای را کسب نکرده و موفق به ادامه روند شغلی خود نشده ایم.
یکشنبه ۳۱فروردین ۱۳۹۹
http://t.me/begoonah1
http://instagram.com/begoonah
