کره جنوبی ساعاتی پس از انتشار خبر توقیف یک کشتی تجاری این کشور توسط ایران واکنش نشان داد و خواستار آزادی فوری آن شد.
وزارت امور خارجه کرهجنوبی با انتشار بیانیهای ضمن تایید خبر توقیف کشتی حامل مواد شیمایی این کشور توسط یگانهای دریایی سپاه پاسداران در آبهای خلیج فارس از ایران خواست تا فورا این کشتی را آزاد کند.
از سوی دیگر وزارت دفاع کره جنوبی نیز در واکنش به این ماجرا اعلام کرده که یک واحد از نیروهای دریایی مامور به مقابله با دزدان دریایی را به آبهای مجاور تنگه هرمز گسیل کرده است.
این واکنشها از سوی سئول پس از آن رسانهای شد که خبرگزاریهای بینالمللی و نیز چند رسانه ایرانی روز دوشنبه اعلام کردند یک نفتکش با پرچم کره جنوبی در آبهای خلیج فارس از مسیر اصلی خود منحرف شده و به سوی ایران در حرکت است.
دقایقی بعد اعلام شد که این نفتکش به دلیل نقض پروتکلهای زیست محیطی توسط یگانهای دریایی سپاه پاسداران ایران توقیف شده و سپس در لنگرگاه بندر عباس پهلو گرفته است.
یورو نیوز
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۹