دکتر علی نیک جو متخصص روان پزشکی، روان درمانگر درباره فجایعی که رژیم آخوندی بهطور عامدانه در قتلگاه کرونا بر سر مردم آورده است گفت: سیستم فعلی بهصورت عاملانه و عامدانه خواسته که این کارها را انجام ندهد و قرنطینه عمومی انجام ندهد چرا؟ چون برای قرنطینه هزینه لازم است. نهادهایی که درآمد دارند باید درآمدشان را بگذارند، آستانهای مقدس تامین اعتبار کنند و دیگر ارگانها نیز به همین شکل اما این کار را نمیکنند. واکسیناسیون باید انجام میشد و از یکسال پیش شروع میشد اما این کار نیز صورت نگرفت. مشکل این است که مسائل پزشکی و کرونا و از این دست در این کشور همه به وسیلهٔ آن نگاه فاسد از یکسو فلج شده است اصلاً دیگر مسله علمی و پزشکی نیست. … مسله یک مسله سیاسی است وگرنه جامعهٔ پزشکی چه باید میکرد که نکرد؟ وقتی عرضهٔ ساخت پوکه اکسیژن و سرم ندارند چه باید کرد؟ وقتی واکسن ندارند چه باید کرد؟ نتیجتا پاسخها سیاسی است. این روندها غلط است بارها سعی شد از کشورهای معتبر واکسن وارد شود اما نگذاشتند. .. دولت جدید از مسببان فاجعهیی است که به آن گرفتار آمدهایم. تیم اصلی این دولت از جمله خود رئیس دولت از جمله معاون اول از جمله وزیر پیشنهادی بهداشت از کسانی هستند که هر یک در جایگاهی روند ممانعت از ورود واکسن را دامن زدند و در این مسأله سهیم و شریک هستند…دیگر مرگ و میر برای ما از دست رفتن جانِ جانافزای انسانها نیست. تلاشی خانواده ها نیست، یک عدد است. پانصد، ششصد بهزعم مقامات رسمی و نزدیک به هزاروپانصد بهطور واقعی. حالا دیگر اگر بعد از عدد، کلمه «نفر» را هم نگوییم چندان فرقی نمیکند چه آن که ما از معنا تهی شدهایم، ما تبدیل به عدد شدهایم.
وی در گفتگو با روزنامه حکومتی مستقل روز اول شهریور گفته است: درباره شرایط فعلی که دیگر همه این بدعملی و عواقب آن بر آفتاب افکنده شده است…مسله فقط تخت بیمارستان نیست همکاران بزرگوار پزشک روی زمین و داخل ماشین هم مریضها را ویزیت میکنند و پرستارهای مظلوم هم سرم و داروها را اعمال میکنند. کادر درمان مستاصل، فرسوده، بیانگیزه، ناامید و بیآینده شده است. شبیه به وضعیت عموم مردم و البته با مقیاسی عمیقتر…
همه میدانیم که رمدسیویر ایرانی چندان مؤثر نیست و نوع خارجی آن گزاف است.
داکسی سایکلین و مونته لوکاست پیدا نمیشود.
سرم نرمال سالین به سختی گیر میآید.
آمپول ویتامین سی کمیاب است.
داروی مفید و مؤثر سووداک به سختی به دست میآید و این سیاهه البته ادامه دارد…
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با ابراز نگرانی از افزایش فوتی های خانوادگی، گفت: تعداد فوتی های کرونا در استان با ۸۹ مورد در مرداد ماه جاری نسبت به ماه گذشته بیش از هفت برابر افزایش داشته است.
محمد کریمیان افزود: تمام نیروهای دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حال خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستند و امیدواریم برای تسریع در کار درمان تمام دستگاه ها همکاری لازم برای تامین نیرو با این دانشگاه همکاری کنند.
جمیل صادقی فر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز با ابراز نگرانی از روند انتشار ویروس و همه گیری آن گفت: آمار نگران کننده مرداد ماه بی سابقه بوده و نه تنها ابتلا و بستری خانوادگی شده بلکه فوتی ها نیز خانوادگی شده است.
هر ۴ ساعت یک نفر در قزوین بر اثر کرونا فوت میکند
پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: میزان شیوع کرونا در استان قزوین به قدری است که در هر ساعت ۳۰ نفر به کرونا مبتلا و در هر ۴ ساعت، یک نفر جان خود را از دست میدهد.
۲۵ نفر دیگر به جمع جانباختگان کرونا در هرمزگان افزوده شدند و شمار کل آمار رسمی جانباختگان این بیماری در استان به دو هزار و ۵۱ نفر رسید.
رکوردشکنی کرونا در هرمزگان و جان باختن ۲۵ بیمار در یک روز
فاطمه نوروزیان از بندرعباس اظهار کرد: جانباختگان ۱۴ آقا و ۱۱ خانم در بازه سنی ۳۷ سال تا ۹۳ سال از بندرعباس، کیش، میناب، رودان و بندرخمیر بودند.
نوروزیان افزود: با بستری شدن ۲۳۷ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار کل بستریها به هزار و ۱۱۴ نفر رسید.
وی گفت: اکنون ۱۳۳ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۴۵ نفر از آنها وخیم است.
دوشنبه یکم شهریور ۱۴۰۰