وزارت بهداشت حماس روز چهارشنبه۳ آبان شمار کشته‌شدگان حملات اسرائيل به غزه را که از هفت اکتبر،‌ زمان حمله غافلگیرکننده حماس آغاز شد و شدت گرفت ۶ هزار و ۵۴۶ نفر اعلام کرد.

بنا به گزارش مقامات دولت حماس،‌ در این حملات دست کم ۲  هزار و ۷۰۴ کودک جان باخته و حدود ۱۷۴۳۹ نفر از ساکنان غزه نیز زخمی شده‌اند.

آمار منتشر شده در روز چهارشنبه در مقایسه با روز گذشته بیش از ۷۵۰ کشته افزایش داشته است، این در حالی است که غزه طی بیست و چهار ساعت گذشته شاهد تشدید بمباران‌ها و حملات هوایی اسرائيل بوده است.

مقام‎های آمریکایی می‎گویند حوثی‎های یمن ۵ موشک کروز ایرانی و نزدیک به ۳۰ پهپاد را به سمت اسرائیل شلیک کردند.

دیده ‎بان سوریه می‎گوید اسرائیل باند فرودگاه حلب را هدف قرار داده است

ان‌بی‌سی می‎گوید ۲۵ سرباز آمریکایی طی حملات پهپادی به پایگاه‌های آنها در عراق و سوریه مجروح شدند.

سخنگوی ارتش اسرائیل می‎گوید ایران قبل از جنگ به حماس کمک کرد و به کمک به این گروه ادامه می‎دهد.

کاخ سفید می‎گوید جو بایدن و ولیعهد عربستان سعودی درباره تلاش‎ها برای حفظ ثبات در منطقه گفتگو کردند.

رویترز: ارتش اسرائیل روز چهارشنبه۳آبان  رژیم ایران را به صدور دستور حملات اخیر شبه نظامیان تحت حمایت تهران در یمن، عراق و لبنان متهم کرد و گفت اسرائیل به طور مشترک منطقه را با آمریکا زیر نظر دارد

آنتونیو گوترز دبیرکل سازمان ملل، در پیام رسان ایکس خود نوشت: «‌‌‌ نارضایتی مردم فلسطین نمی تواند حملات هولناک حماس را توجیه کند. این حملات هولناک نمی تواند مجازات دسته جمعی مردم فلسطین را توجیه کند. »

خبرگزاری فرانسه، به‌نقل از وزارت بهداشت در غزه نوشت: آمار قربانیان و مجروحان غزه تا روز سه‌شنبه ۲ آبان، ۵۷۹۱ کشته شامل ۲۳۶۰کودک و نزدیک به ۱۶۳۰۰مجروح است.

محمود عباس، رئیس دولت فلسطین، از شورای امنیت خواست تا فورا تجاوز علیه مردم ما را متوقف کند و حمایت بین المللی فوری برای آنها فراهم کند، کنفرانس بین المللی صلح برگزار نماید و به سمت یک راه حل سیاسی به جای راه حل های نظامی و امنیتی حرکت کند که مبتنی بر اجرای راه حل دو کشوری مطابق با قوانین بین المللی باشد.

محمود عباس هنگام استقبال از امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، سه شنبه در مقر ریاست حکومت در شهر رام‌الله، خواستار آتش بس کامل و باز کردن معبرهای دائمی برای کمکهای بشردوستانه به منظور وارد شدن تجهیزات پزشکی و مواد غذایی و تامین آب، برق، سوخت و دیگر نیازهای اساسی مردم شد که مورد تهاجم وحشیانه ماشین جنگ اسرائیل قرار دارد.

آژانس سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی هشدار داد که چهارشنبه شب عملیات خود در غزه را به‌دلیل کمبود سوخت متوقف خواهد کرد.

رویترز- چهارشنبه ۳ آبان نوشت: پزشکان در غزه می‌گویند بیمارانی که به بیمارستانها می‌رسند نشانه‌هایی از بیماری ناشی از ازدحام بیش از حد و بهداشت نامناسب را نشان می‌دهند، زیرا بیش از ۱.۴میلیون نفر از خانه‌های خود در این منطقه برای سرپناه‌های موقت فرار کردند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که بیش از یک‌سوم بیمارستانها در غزه و نزدیک به دو سوم کلینیک‌های مراقبتهای بهداشتی اولیه به‌دلیل آسیب یا کمبود سوخت تعطیل شده‌اند.

آن‌روا، آژانس سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی، در پستی در سکوی پیام‌رسان X هشدار داد که چهارشنبه شب عملیات خود در غزه را به‌دلیل کمبود سوخت متوقف خواهد کرد.

با این حال، ارتش اسراییل روز سه‌شنبه بار دیگر تأکید کرد که برای جلوگیری از دسترسی حماس به سوخت، ورود سوخت را ممنوع کرده است…

رویترز: ارتش اسراییل اعلام کرد بامداد چهارشنبه ۳آبان جتهای جنگنده‌اش به مواضع ارتش رژیم سوریه تهاجم کردند تا پرتاب موشک از سوریه را تلافی کنند.

سنتکام، اعلام کرد هواپیماهای جنگنده اف – ۱۶ نیروی هوایی آمریکا وارد منطقه تحت مسئولیت سنتکام شدند تا با تجاوزات مقابله کنند.

هم‌چنین فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام به شبکه ان.بی.سی نیوز، گفت هفته گذشته در یک سری حملات پهپادی به پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه، ۲۴تن از پرسنل نظامی آمریکا زخمی شدند

رویترز در خبرهای نوبه‌ای خود گزارش کرد: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که بیش از یک‌سوم بیمارستانها در غزه و نزدیک به دو سوم کلینیک‌های مراقبتهای بهداشتی اولیه به‌دلیل آسیب یا کمبود سوخت تعطیل شده‌اند.

تصاویر آتش‌سوزی بعد از بمباران جنگنده‌های اسراییل در غزه- جبلیه

رویترز گزارش داد: ۲منبع امنیتی گفتند ۲موشک به‌داخل پایگاه عین الاسد عراق که میزبان نیروهای آمریکایی است، اصابت کرد. یکی از منابع گفت موشکها بزرگ بودند و راکت‌انداز حدود ۵۰کیلومتری جنوب شرقی پایگاه پیدا شد.

رویترز افزود: پنتاگون اعلام کرد نیروهای آمریکایی در هفته گذشته بیش از ۱۰بار در عراق و سوریه مورد حمله قرار گرفته‌اند.

پولیتیکو نوشت: برآورد پنتاگون این است که برد موشکهای شلیک شده توسط حوثیها در هفته گذشته بیش از ۲هزار کیلومتر بوده است… به عبارت دیگر پنتاگون می‌گوید موشکهای زمین به زمین حوثیها قابلیت هدف قرار دادن اسراییل را دارند.