فاکس نیوز نوشت: تانکهای ارتش اسرائیل در عملیات گسترده به غزه حمله کردند

 رویترز نوشت: در اطلاعیه ارتش اسرائیل آمده است: ارتش تمام فعالیتهای نظامی حماس را در سراسر غزه هدف قرار می‌دهد

رویترز افزود: نماینده اسرائیل در سازمان ملل می گوید: تنها راه برای نابودی حماس، ریشه کن کردن آنها از تونلها و شهر زیرزمینی ترور است که حماس ایجاد کرده

نیویورک تایمز:‌ همزمان با ادامه حملات هوایی گسترده به نوار غزه، شامگاه جمعه رگبار موشک به مرکز اسرائیل شلیک شد. صدای آژیر خطر تا جنوب عسقلان نیز شنیده شد

رویترز:‌ در بحبوحه گزارشات بمباران سنگین غزه، سخنگوی ارشد نظامی اسرائیل گفت، نیروهای زمینی و هوایی اسرائیل عملیات را در غزه افزایش داده‌اند

وال استریت ژورنال نوشت : اسرائیل میگوید در حالی که حملات هوایی آمریکا شبه نظامیان مورد حمایت ایران را هدف قرار می دهد، با واشنگتن همکاری نزدیک دارد.

 وال استریت  به نقل از وزیر دفاع اسرائیل افزود: محاصره سوخت غزه برای تضعیف دفاع حماس قبل از تهاجم زمینی مورد انتظار ضروری است.

رویترز گزارش داد: در حالی که جنگ غزه بیداد می کند، پاپ فرانسیس روز دعا برای صلح جهانی برگزار می کند

براساس گزارش رویترزسخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد  نیروهای زمینی اسرائیل در حال گسترش عملیات در غزه هستند

سایت آکسیوس ۶آبان نوشت: ارتش اسراییل تهاجم زمینی بزرگی را در غزه آغاز کرد. ارتش اسراییل جمعه شب به وقت محلی اعلام کرد که نیروهای زمینی این رژیم در حال گسترش عملیات خود در غزه هستند.

دانیال هاگاری، سخنگوی ارتش اسراییل گفت: در چند ساعت گذشته، تعداد حملات هوایی در غزه را به میزان قابل توجهی افزایش دادیم. دو مقام اسراییلی گفتند… نیروهای زمینی ما امشب عملیات خود را گسترش می‌دهند و ارتش اسراییل در همه ابعاد برای تحقق اهداف جنگ عملیات می‌کند.

هاگاری گفت که ارتش اسراییل به حملات خود در شهر غزه و اطراف آن ادامه خواهد داد و تأکید کرد که اسراییل از غیرنظامیان فلسطینی که هنوز در این منطقه مانده‌اند می‌خواهد به بخش جنوبی نوار «جایی که بسیار امن‌تر است» بروند.

حماس در بیانیه‌یی اعلام کرد که در حال مقابله با تهاجم نظامی اسراییل به شهر بیت حانون در شمال نوار غزه و در شرق اردوگاه آوارگان البریج در مرکز این منطقه است.

یک مقام ارشد اسراییلی به آکسیوس گفت، تهاجم ارتش اسراییل که از روز جمعه آغاز شد، بیشتر در شمال نوار غزه انجام می‌شود. این مقام افزود که این بسیار بزرگتر و مهمتر از حملات محدودی است که در روزهای اخیر انجام شده است… .

واشنگتن پست- شنبه ۶آبان نوشت: معترضان روز جمعه با فراخوانی برای آتش‌بس در غزه، به ترمینال گراند سنترال در نیویورک [ایستگاه قطار بین شهری اصلی در مرکز شهر نیویورک که بزرگترین جمعیت یهودی در کل آمریکا را دارد] سرازیر شدند. گروه فعال صدای یهودی برای صلح Jewish Voice for Peace این اقدام را در شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان یک تحصن توصیف کرد. شرکت‌کنندگان بنری برافراشتند که روی آن نوشته شده بود «دیگر برای هیچکس»

رویترز شنبه ۶آبان نوشت:
وزیر دفاع آمریکا در تماس با همتای اسراییلی خود بر حفاظت از غیرنظامیان غزه تأکید کرد. – پنتاگون روز جمعه اعلام کرد، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در تماسی با یوآو گالانت، وزیر دفاع اسراییل بر اهمیت حفاظت از غیرنظامیان در جریان عملیات در غزه تأکید کرد.

واشنگتن پست ۵آبان نوشت: ایالات متحده در ارتباط با اسراییل مصرانه مخالف حمله زمینی به غزه است و خواهان یک کارزار جنگی جراحی [عملیات ویژه، حملات دقیق و هدفمند به اهداف و زیرساختهای حماس] است
مقامات آمریکایی می‌گویند که تهاجم زمینی تمام‌عیار خطر جنگ گسترده‌تری در خاورمیانه را به همراه دارد و جان صدها گروگان را به خطر می‌اندازد.

 پزشکان بدون مرز ۵آبان نوشتند: «ما عمیقاً نگران وضعیت غزه هستیم»

پزشکان بدون مرز «ما به‌شدت نگران وضعیت غزه هستیم. ما ارتباط خود با برخی از همکاران فلسطینی خود در زمین را دست داده‌ایم. ما به‌ویژه برای بیماران، کادر پزشکی و هزاران خانواده‌ای که در بیمارستان الشفا و سایر مراکز بهداشتی پناه گرفته‌اند، نگران هستیم».

عفو بین‌الملل روز ۶آبان نوشت: «عفو بین‌الملل از اسراییل می‌خواهد تا فوراً به حملات بی‌مورد و نامتناسبی که تاکنون تعداد زیادی غیرنظامی از جمله بیش از ۳۰۰۰کودک را کشته و صدمه زده است، پایان دهد. همین حالا #آتش‌بس #CeasefireNOW»

عفو بین‌الملل: «این قطع ارتباط [در غزه توسط اسرائیل] به این معنی است که به دست آوردن اطلاعات و شواهد حیاتی در مورد نقض حقوق‌بشر و جنایات جنگی علیه غیرنظامیان فلسطینی در غزه و شنیدن مستقیم از کسانی که این نقضها را تجربه می‌کنند دشوارتر خواهد بود.
این قطعی ارتباط در غزه در حالی رخ می‌دهد که حملات بی‌رویه به خانه‌ها و مناطق غیرنظامی و تخریب گسترده زیرساختهای غیرنظامی از جمله زیرساختهای ارتباطی حیاتی صورت می‌گیرد. این امر با یک بحران انسانی فاجعه‌بار ناشی از محاصره غیرقانونی ۱۶ ساله غزه توسط اسراییل که از ۹ اکتبر با محاصره کامل غزه تشدید شده است، دسترسی مردم غزه را به غذا، آب، برق، سوخت و کمکهای بشردوستانه قطع کرده است».

رویترز- شنبه ۶آبان نوشت:  اداره حمل و نقل شهر نیویورک گفت که در اواخر روز جمعه در نیویورک، صدها معترض که خواستار آتش بس در درگیری بودند، مقامات را مجبور کردند که ترمینال گراند سنترال، یکی از مراکز حمل و نقل بزرگ شهر را ببندند.
این تظاهرات توسط گروهی به نام صدای یهودی برای صلح سازماندهی شد.

حماس می‌گوید نیروهایش در شمال و مرکز نوار غزه در حال نبرد با نیروهای اسراییلی هستند.

حماس می‌گوید نیروهایش با سربازان اسراییلی در شمال و مرکز نوار غزه در حال جنگ هستند.

قطعی اینترنت و تلفن در غزه ادامه دارد.

اسرائیل گفته بود که در حال گسترش عملیات زمینی خود در مناطق فلسطینی است. این امر با تشدید حملات هوایی همراه شده که سخنگوی ارتش اسراییل گفته تونل‌های حماس و زیرساخت‌های دیگر را هدف قرار می‌دهند.

مقام‌های اسراییل از تأیید این‌که این حملات مقدمه حمله زمینی بزرگ‌تر است خودداری کرده‌اند. ده‌ها هزار سرباز اسراییلی در امتداد مرز غزه تجمع کرده‌‍اند. اسراییل بار دیگر از غیرنظامیان در شمال غزه خواسته تا به سمت جنوب غزه بروند.

آمریکا می‌گوید «آماده اقدامات بیشتر علیه گروه‌های مرتبط با ایران» است

پس از آن‌که پنتاگون اعلام کرد جنگنده‌های این کشور تأسیسات نظامی مرتبط با سپاه پاسداران در سوریه را دو روز پیش بمباران کرده‌اند، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تأکید کرده نیروها این کشور چنان‌چه لازم شود «آماده‌اند که اقدامات بیشتری» هم انجام دهند.

این اظهارات را بایدن در نامه‌یی به رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا، مایک جانسون، نوشته است.

روز جمعه جانسون در شبکه ایکس، توئیتر سابق، نوشته بود که تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، گفتگو کرده و به او از بابت «حمایت آمریکا اطمینان» داده است.

اگر چه ارتش اسراییل روز جمعه از گسترش حملات خود و ورود نیروهای زمینی ارتش این کشور به داخل غزه خبر داده بود اما مقامات دولت این کشور از پاسخ به این سؤال که «آیا این حملات آغازگر عملیات گسترده زمینی است که طی سه هفته پیش بارها اسراییل از آن برای نابودی حماس سخن گفته بود» سر باز می‌زند.

آیلون لوی، یک سخنگوی دولت اسراییل در گفتگو با بی‌بی‌سی گفت: «اسرائیل حملات زمینی خود در نوار غزه را وسعت بخشیده است اما فراتر از این، من نمی‌توانم درباره جزییات یک عملیات نظامی در حال اجرا چیزی بگویم».