به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ماشالله کرمی به حبس محکوم شد.
ماشالله کرمی بر اساس حکمی که اخیرا توسط شعبه دوم بیدادگاه انقلاب کرج صادر و در تاریخ سی و یکم اردیبهشت ماه در زندان به آقای کرمی ابلاغ شده، وی از بابت اتهام اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی به پنج سال حبس و از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس محکوم شده است.
جلسه رسیدگی به اتهامات ماشالله کرمی در تاریخ چهارم اردیبهشت ماه، در شعبه مذکور شده بود.
به گزارش هرانا اواخر اسفندماه سال گذشته، شریفزاده اردکانی، وکیل آقای کرمی گفته بود: در کیفرخواست موکلش چهار عنوان اتهامی قید شده که اتهامات ماده ۵۰۰ (فعالیت تبلیغی علیه نظام) و ماده ۶۱۰ (اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی) در دادگاه انقلاب کرج و همچنین اتهامات ماده دو قانون تشدید (تحصیل مال نامشروع) و ماده نه قانون مبارزه با پولشویی در دادگاه کیفری دو شهرستان نظرآباد نیز، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ماشالله کرمی، پدر شهید سربدار محمد مهدی (کومار) کرمی، ، در تاریخ سی و یکم مردادماه ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. ماموران امنیتی سرکوبگر در زمان بازداشت این شهروند، تمام وسایل الکترونیکی را ضبط و کارت های بانکی خانواده وی را نیز مسدود کردند.
آقای کرمی در تاریخ ششم آبان ماه همان سال، از بازداشتگاه اداره اطلاعات به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شد. وی نهایتا پس از سه ماه بازداشت در قرنطینه به بند ۱۵ این ندامتگاه منتقل شد.
