به گزارش خبرگزاری نیروی تروریستی قدس -تسنیم ۱۳مهر، عراقچی که به بیروت سفر کرده است گفت: ما قصد ادامه حملات را نداریم. اگر اسراییل هر گونه اقدام دیگری علیه ایران بکند اقدام ما سخت‌تر خواهد بود و حتماً پاسخ خواهیم داد. پاسخ ما متناسب و کاملاً حساب شده خواهد بود.

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس افزود: وزیر امور خارجه در خصوص مذاکرات آتش‌بس در لبنان گفت: شرایط لبنان عادی نیست که سفر من عادی باشد. در مورد آتش‌بس در لبنان من با مسئولان لبنانی صحبت کردم و با دیگر کشورها در تماس هستیم. ما از تلاش‌هایی که در این خصوص صورت می‌گیرد حمایت می‌کنیم به شرط این‌که اولاً حقوق مردم لبنان رعایت شود و مورد پذیرش مقاومت باشد و ثانیا همزمان با آتش‌بس در غزه باشد.

عراقچی هم‌چنین تصریح کرد: حضور من در بیروت در این شرایط دشوار و در حالی که هرشب و هر لحظه رژیم صهیونیستی بیروت را بمباران می‌کند، خود این نشان است که جمهوری اسلامی هم‌چنان محکم و استوار پشت سر حزب‌الله خواهد بود.

https://instagram.com/begoonah.ir

https://t.me/begoonah1