قشقاوی عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع
اگر شورای حکام آژانس بین‌المللی اتمی اقدامی انجام بدهد
ما بدون هیچ‌گونه فوت وقت اقدام خواهیم کرد
اروپا باید بداند مطمئناِ مجلس روی اعمال قانون راهبردی جدی و قطعی است
مو به موی این قانون اجرا خواهد شد

اگر امروز با تهدید اروپا و آمریکا و اسراییل روبه‌رو هستیم
بیاییم از دل آن فرصت درست کنیم فرصت یعنی چه؟ از قوای دفاعیمان حمایت کنیم
ما در آفند و پدافند باید به تکنولوژی‌های بسیار بالاتر دست پیدا کنیم

قشقاوی – عضو کمیسیون امنیت مجلس رژیم- ۲۸ آبان ۱۴۰۳
ش افق-جهان آرا-حسن قشقاوی-۱۴۰۳۰۸۲۸
مجری: الآن چند روزه که نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی برخی پیش‌بینی می‌کنند و گمانه‌زنی می‌کنند که بهانه جویی‌های کشورهای اروپایی موجب یک قطعنامه‌یی علیه کشور بشه این رفتارهای اروپایی‌ها که بخشش در رفتار آژانس انرژی اتمی در حقیقت متبلور می‌شود شما چطور ارزیابی می‌کنید

حسن قشقاوی: فشارها ممکن است ایجاد بشه ممکن است در چهارشنبه باز مواجه بشیم در ادامه همین برخورد غلط و اشتباهی که اروپا با ما داره، کار روشنه ما منتظر چهارشنبه یا پنجشنبه هستیم بلافاصله اگر اینها اقدامی انجام بدهند ما بلافاصله اقدام خواهیم کرد یعنی بدون هیچ‌گونه فوت وقت و اینها باید بدانند مطمئناً مجلس روی اعمال قانون راهبردی جدی و قطعی است و مو به موی این قانون اجرا خواهد شد تا بگوییم تنگه هرمز می‌گویند آبراه بین‌المللی است کشتیرانی آزاد است تا می‌گوییم اقا شما چرا اینکار را می‌کنید می‌گویند می‌کشیم جیغ و همین داد که آزادی نیست

اگر امروز ما با تهدید صهیونیستها با تهدید آمریکا با تهدید اروپا یا جای دیگه روبه‌رو هستیم خب بیاییم از دلش فرصت درست کنیم فرصت یعنی چه؟ از قوای دفاعی مون حمایت کنیم همین الآن تو مجلس باید این مسأله رو ما دفاع کنیم مخصوصاً از حوزه‌هایی مثل پدافندمون آفند مون این یک دو جوونها را سریع بیاریم رو کار که روی تکنولوژی‌ها کار کنند خوب اگر از ما که طرفدار مقاومتیم خوب باید اقتصادمان درست کنیم دیگه نا ترازی انرژی باشه ناترازی بین هزینه جاری و هزینه عمرانی باشه تقدم رابطه بر ضابطه باشه فساد اداری و پارتی‌بازی باشه چجوری شما می‌خواید از مقاومت حمایت کنید ما الآن باید دانشگاههای ما اون ابعاد دانش‌بنیان شون رو تقویت کنند ما در آفند و پدافند باید به تکنولوژی‌های بسیار بالاتر دست پیدا کنیم بودجه بذاریم کمک بکنیم ما این ناترازیها رو باید از بین ببریم هزینه رو کم کنیم همه‌مان تصمیم بگیریم به‌خاطر گل روی مقاومت همه دستگاهها از مجلس قوه قضاییه و قوه مجریه یک‌سوم هزینه رو کم کنیم می‌توانیم این کار را بکنیم یک‌سوم هزینه جاری را کم کنیم دیگه یک‌سوم بیشتر که نمی‌گویم مردم ما عادت دارندمعذرت می‌خواهم اسراف را کم کنند برق را کم کنند دیگه یک‌سوم، بعد شما می‌شوید حاج قاسم بعد می‌شوید طرفدار مقاومت اما نه بحثهای بیهوده سیاسی این چیزهاکه از دلش حمایت از مقاومت درنمی‌آید.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آستانه صدور قطعنامه علیه رژیم پس از زمان طولانی و با تأخیر

وین - تظاهرات ایرانیان آزاده در مقابل ساختمان سازمان انرژی اتمی

وین – تظاهرات ایرانیان آزاده در مقابل ساختمان سازمان انرژی اتمی

وین

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

در آستانه صدور قطعنامه علیه رژیم

پس از زمان طولانی و با تأخیر

گروسی مدیرکل آژانس برخلاف همیشه

بعد از سفر به تهران تا ظهر سه‌شنبه

کنفرانسی برگزار نکرد

خبرگزاری فرانسه

ایران به‌دلیل عدم همکاری

در نشست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سازمان ملل

با تنبیهات تازه‌یی مواجه است

دیپلماتها به خبرگزاری فرانسه گفتند

قدرتهای اروپایی با حمایت ایالات متحده

در حال پیشبرد طرحی برای تنبیه کردن ایران

در نشستی هستند که چهارشنبه آغاز می‌شود

خبرگزاری فرانسه گزارش کرد: پس از فروپاشی برجام تنشها بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شعله‌ور شده است. تهران در سالهای اخیر با افزایش فعالیت‌های هسته‌یی خود، همکاری با آژانس را با غیرفعال کردن دستگاههای نظارتی و ممانعت از بازرسان سازمان ملل، قطع کرده است.

طرح بریتانیا، فرانسه و آلمان – با حمایت آمریکا – برای ارائه قطعنامه جدید علیه ایران در حالی صورت می‌گیرد که نگرانی‌ها در مورد گسترش سریع برنامه هسته‌یی این کشور نگرانی‌ها مبنی بر این‌که تهران ممکن است به‌دنبال تولید سلاح اتمی باشد را تشدید کرده است.

بر اساس گزارش آژانس، تهران تنها کشور غیراتمی است که اورانیوم را تا ۶۰درصد غنی‌سازی می‌کند که فاصله کوتاهی تا غنی‌سازی اورانیوم تا سطح ۹۰درصدی مورد نیاز برای سلاحهای اتمی است.

دیپلماتها به خبرگزاری فرانسه گفتند که تنبیهات برنامه‌ریزی شده به‌دلیل نیاز به افزایش فشار دیپلماتیک بر ایران برای بازگشت به تعهدات و رسیدگی به نگرانی‌های دیرینه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

خبرگزاری فرانسه تحت عنوان «خیلی کم، خیلی دیر» افزوده است هر چند در ژوئن گذشته قطعنامه‌یی تصویب شد، در پیشنویس قطعنامه جدیدکه توسط خبرگزاری فرانسه دیده شده است، قدرتهای غربی این بار خواهان ارائه گزارش جامع توسط رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستند.

این گزارش به‌دنبال روشن کردن فعالیت‌های هسته‌یی ایران، از جمله «گزارش کامل» همکاری تهران با آژانس در مورد آثار اورانیوم یافت شده در سایت‌های اعلام نشده است.

این قطعنامه که روز سه‌شنبه ارائه می‌شود پس از سفر هفته گذشته گروسی به تهران برای گفتگو با پزشکیان و سایر مقامات عالی‌رتبه اتخاذ شد.

کلسی داونپورت، کارشناس انجمن کنترل تسلیحات، به خبرگزاری فرانسه گفت: سفر گروسی به تهران خیلی کم و دیرتر از آن بود که بتواند از سرزنش هیأت مدیره جلوگیری کند. دیدار او فرصتی از دست رفته برای پزشکیان بود تا نشان دهد خواهان تنش‌زدایی جدی است.

سفر گروسی به‌عنوان یکی از آخرین فرصتهای دیپلماسی قبل از بازگشت دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده در ژانویه تلقی می‌شود.

ترامپ در اولین دوره ریاست‌جمهوری خود توافق باراک اوباما در سال ۲۰۱۵ را پاره کرد و تلاش‌ها برای احیای این قرارداد تاکنون شکست‌خورده است.

https://www.instagram.com/begoonah_1

https://t.me/begoonah1