سایت ایلاف(لندن) در مقاله‌یی به قلم دکتر عید النعیمات، نماینده سابق پارلمان اردن، به تاریخ دوشنبه اول بهمن، با بررسی شرایط منطقه پس از سقوط دیکتاتوری اسد در سوریه می‌نویسد: «آزادی مردم ایران و ثبات منطقه، تنها با اجرای برنامه ۱۰ماده‌ای که توسط مقاومت ایرانی مطرح شده و با منافع و نیازهای کشورهای منطقه هماهنگ است، میسر خواهد شد».
دکتر عید النعیمات در ادامه مقاله خود می‌نویسد: «ما همه از ایران تا عراق، تا خلیج‌فارس، تا سوریه، اردن، لبنان، فلسطین و یمن بر این نکته اذعان داریم که تغییر دموکراتیک در ایران طبق آنچه که مقاومت ایرانی مطرح می‌کند، به کل منطقه ثبات و رونق می‌آورد، حتی در سوریه که انقلابش پیروز شد و سیستم تخریب در سوریه را فروپاشاند، به‌ویژه هر دو رژیم «اسد و آخوندها» در سوریه و متحدان آنها که با سیاست زمین سوخته با مردم سوریه و انقلابش برخورد کردند».

وی در ادامه با اشاره به شکست‌های رژیم ایران در منطقه اضافه می‌کند: «اما امروز پس از شکست رژیم آخوندها در سوریه و لبنان و قربانی کردن نیروهای نیابتی‌شان، دیگر آنها هیچ چیز زیادی برای پیشبرد سیاست‌های فریب و معامله ندارند. پس از شکستن پروژه هلال شیعی‌شان، دیگر نمی‌توانند فراتر از ایران، عراق، خلیج‌فارس و یمن حرکت کنند».

دکتر عید النعیمات در پایان مقاله خود با طرح پرسش‌هایی مبنی بر این‌که «آیا جامعه جهانی و نهادهای آن گام‌های بیشتری برمی‌دارند و به مردم ایران کمک خواهند کرد؟ یا این‌که هم‌چنان سیاست‌های خود را در منطقه ادامه خواهند داد؟» نتیجه می‌گیرد: «ما به‌عنوان کسانی که به انسانیت و منافع منطقه و کشورهایمان علاقه داریم، خواهان آزادی مردم ایران و ثبات منطقه هستیم. آزادی‌ای که پیروزی انقلاب سوریه و دست‌آوردهای آن را حفظ کند و امیدهای جدیدی را در لبنان به‌وجود آورد، آزادی‌‌یی که یمن و عراق را آزاد کند و امنیت و ثبات را به منطقه بازگرداند. و این تنها با اجرای برنامه ۱۰ماده‌ای که توسط مقاومت ایرانی مطرح شده و با منافع و نیازهای کشورهای منطقه هماهنگ است، میسر خواهد شد.
ما می‌بینیم که کشورهای آزاد جهانی در کنار مردم ایران و مقاومت آن قرار دارند، اما این کافی نیست. باید جامعه بین‌المللی درد و رنج مردم ایران را به‌رسمیت بشناسد و حق آنها برای مقابله با دیکتاتوری، ظلم و استبداد که جان و کرامت مردم ایران را به یغما برده است، تأیید کند.
آینده نزدیک است».