در حالی‌که خشک شدن سدهای تأمین‌کننده آب تهران به وضعیت بحرانی و خطرناکی رسیده، شرکت آب در استان تهران جمعه ۲۴ اسفند اعلام کرد موجودی آب سدهای لتیان ۱۲درصد، سد ماملو ۱۲درصد و سد لار در بدترین وضعیت ممکن یک درصد و سد کرج که همیشه پر آب بوده به هفت درصد رسیده است.

گزارشها حاکی است که علاوه بر تهران، ۱۹ استان درگیر تنش آبی و درگیر بحران خشکسالی هستند.

سایت حکومتی تجارت نیوز جمعه ۲۴اسفند با عنوان آغاز شمارش معکوس برای جیره‌بندی آب در کشور! نوشت: با تشدید بحران آب و کاهش شدید ذخایر سدهای اطراف پایتخت، احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت.

این منبع افزود: با توجه به پیش‌بینی کارشناسان و اظهارنظر سخنگوی صنعت آب، باید گفت احتمالاً جیره‌بندی یا همان قطعی آب پایتخت در راه است. مردم باید پس از قطعی‌های مکرر برق، این بار قطعی آب را هم در کنار قطعی برق تجربه کنند. این اوضاع اسفناکی است که مسئولان برای مردم رقم زده‌اند.

روزنامه حکومتی جهان صنعت روز پنجشنبه نوشت: ایران یکی از بالاترین نرخ‌های تورم منطقه را دارد. نرخ تورم ۱۲ و یک دهم درصد در سال ۲۰۰۵ به ۵۰ و ۵دهم درصد در سال ۲۰۲۳ رسیده است.

سایت حکومتی آرمان نیز نوشت میانگین قیمت مسکن در تهران از ۸۰میلیون تومان در تابستان به ۱۲۵میلیون تومان در اسفند رسیده است. یکی از علل این افزایش قیمت این است که شرکتها و مؤسسات مالی با خرید گسترده املاک، از عرضه واحدهای مسکونی جلوگیری کرده‌اند و قیمتها را بالا برده‌اند.

دعا و ثنای پزشکیان برای ولی‌فقیه ارتجاع در بحبوحه به صدا درآمدن زنگهای خطر بی‌آبی در تهران

در بحبوحه مشکلات مردم در زندگی روزمره و به‌صدا درآمدن زنگهای خطر بی‌آبی در تهران اضافه بر بحران سوخت، پزشکیان بار دیگر ضمن دعا و ثنا برای ولی‌فقیه ارتجاع که باعث و بانی این مشکلات است به روضه‌خوانی درباره ناترازی پرداخت و گفت: یک دفعه مواجه می‌شویم با بی‌آبی، بی‌برقی، بی‌گازی، ناترازی آب، برق، گاز، بنزین، نفت و گازوییل تا دلت بخواهد ناترازی وجود دارد.

پزشکیان – تلویزیون رژیم ـ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

با درود به روان پاک بنیانگذار انقلاب حضرت امام به یاد شهیدانمان و با آرزوی طول عمر با عزت و برکت برای مقام معظم رهبری… … یه‌دفعه مواجه بشیم با بی‌آبی، بی‌برقی، بی‌گازی تو مجلس قانون می‌نوشتیم که به همه روستاها گاز بدید دادن خب حالا نمی‌رسه. نداریم که برسونیم. یعنی توقع رو ایجاد کردیم بردیم گاز رو رسوندیم حالا دیگه نداریم. چرا این کارو کردیم ما کردیم چرا این کارو کردیم باید ببینیم چرا این کارو کردیم. یعنی وقتی من در روندی که حالا نمیگم… … . آن چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری نشون داده چشم‌انداز قابل اتکایی است آیا ما خودمون رو برای اون چشم‌انداز آماده کردیم ذهنمون رو، علم‌مون رو رفتارمون رو مهارت‌مون رو آیا تلاش کردیم به اون قله برسیم؟ این آن چیزیست که ما باهاش بهش احتیاج داریم… … … در رابطه با برق و اینا خب ناترازی داریم اصلاً مشکل الآن موجودی که تو کشوره ناترازی آبه، برقه گازه بنزینه نفته گازوئیله تا دلت بخواد ناترازیه خارج از تعریف علمی و منطق علمی داریم مصرف می‌کنیم برق رو بیشتر مصرف می‌کنیم گاز بیشتر مصرف می‌کنیم… … . همین ورامین میگن سالانه ۳۶سانتی‌متر داره فرو نشست زمین داره این خیلی خطرناکه ولی چشممنونو ببندیم نبینیم که این فرو نشست یعنی چی اینو اگه نبینیم خیلی خطرناکه.