در ادامه سگ‌دعواهای درون نظام ولایت، حسین صارمی از وحوش باند موسوم به اصولگرا، میرحسین موسوی، نخست‌وزیر سابق رژیم را بخاطر مواضع اخیرش در باره رفراندوم و … موردحمله قرار داد و نوشت:
واضح است که پس از تبدیل منافقین به دشمن آشکار، امروز وظیفه نفاق و اختلاف‌افکنی و چندپاره کردن کشور به میرحسین موسوی سپرده شده است.
در رذیلانه بودن بیانیه جریان مرده جنبش سبز همین بس که هیچ اشاره‌ای نکردند که اتفاقات ناگوار امروز ثمره تندروی‌های گذشته میرحسین موسوی و دوستانش است،‌ از اشغال سفارت امریکا تا ممنوع الکاری هنرمندان و افراط در صدور زودهنگام انقلاب به دنیا تا سیاست سختگیرانه در حوزه حجاب و ازادی های اجتماعی همگی به میرحسین موسوی و دوستان به ظاهر خط امامی‌اش برمیگردد.
حال‌که نتیجه آن سیاست‌ها برای حکمرانی معتدل و معقول خامنه‌ای هزینه‌ساز شده، دستِ پیش گرفته و قصد دارند راه افراط گذشته را با تفریط امروزشان جبران کنند.