سناتور «راف سیکون» از حزب کارگر استرالیا

سناتور «راف سیکون» از حزب کارگر استرالیا

سناتور «راف سیکون» از حزب کارگر استرالیا اعلام کرد کانبرا در کنار مردم ایران در محکومیت سرکوب خشونت‌آمیز رژیم علیه اعتراضات مردمی ایستاده و از تحریم‌های هدفمند علیه مسئولان این سرکوب حمایت می‌کند.
او روز چهارشنبه ۱۵بهمن در موضع‌گیری خود گفت: «استرالیا در کنار مردم ایران در محکومیت سرکوب وحشیانه رژیم علیه اعتراضات مسالمت‌آمیز و انکار حقوق اساسی انسانی ایستاده است». وی تأکید کرد در سنای استرالیا این اقدامات را محکوم کرده و از تحریم‌های هدفمند علیه افراد و نهادهای مرتبط با سپاه پاسداران حمایت کرده است.
سیکون با اشاره به اعتراضات سراسری در ایران افزود رژیم از زمان آغاز اعتراضات مردمی با «خشونت فوق‌العاده و هولناک» به مردم پاسخ داده است. او گفت: «میلیون‌ها ایرانی شجاع توسط رژیمی که صرفاً به‌دلیل مطالبه حقوق اولیه انسانی آنها را سرکوب می‌کند، تحت ارعاب قرار دارند».
این سناتور استرالیایی هم‌چنین اعلام کرد دولت استرالیا تحریم‌های مالی هدفمندی علیه ده‌ها فرد و چند نهاد ایرانی اعمال کرده است و گفت این تحریم‌ها «نمادین نیستند» بلکه برای ایجاد «عواقب واقعی برای مسئولان سرکوب و خشونت» طراحی شده‌اند.
او با اشاره به تلاش رژیم برای پنهان کردن ابعاد سرکوب از طریق قطع اینترنت و ارتباطات گفت این اقدامات برای «ایجاد ترس و خاموش کردن شاهدان» انجام شده است.
سیکون در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد تجربه تاریخی نشان می‌دهد «رژیم‌هایی که به مردم خود شلیک می‌کنند، در نهایت سقوط خواهند کرد».
این موضع‌گیری در شرایطی مطرح شده که فشارهای بین‌المللی بر رژیم ایران به‌دلیل سرکوب اعتراضات افزایش یافته است. در همین چارچوب، دولت استرالیا در سال ۲۰۲۶ تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای ایرانی به‌دلیل «استفاده وحشتناک از خشونت علیه مردم خود» اعمال کرده است.
همزمان گزارش‌ها و ارزیابی‌های بین‌المللی نیز نشان می‌دهد سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات ایران به یکی از محورهای اصلی فشارهای جهانی و قطعنامه‌های حقوق‌بشری تبدیل شده است.
سناتور سیکون هم‌چنین بر ادامه همکاری دولت استرالیا با شرکای بین‌المللی برای دفاع از حقوق‌بشر و حقوق بین‌الملل تأکید کرد و گفت دولت آلبانیز «به اقدامات قاطع و مستمر برای دفاع از کرامت انسانی ادامه خواهد داد».

صدراعظم آلمان: ما آماده‌ایم فشار بر تهران را افزایش دهیم

در ادامه افزایش فشارهای بین‌المللی بر رژیم ایران، فردریش مرتس صدراعظم آلمان روز چهارشنبه ۱۵بهمن در آستانه سفر به خاورمیانه هشدار داد در صورت ادامه خشونت علیه مردم ایران و تداوم فعالیت‌های هسته‌یی، تهران با تحریم‌های تازه روبه‌رو خواهد شد.
مرتس در حساب کاربری خود در شبکه «ایکس» نوشت: «ما آماده‌ایم فشار بر تهران را افزایش دهیم».
او با اشاره به هماهنگی با آمریکا، فرانسه، انگلستان، اسراییل و شرکای منطقه‌یی افزود: «صلح و امنیت در منطقه برای ما نیز موضوعی بسیار مهم است».
صدراعظم آلمان ۳مطالبه مشخص از رهبران رژیم ایران مطرح کرد و گفت: «نخست، خشونت رژیم ایران علیه مردم خود باید فوراً متوقف شود».
وی هم‌چنین خواستار توقف برنامه هسته‌یی نظامی شد و تأکید کرد: «نباید هیچ موشک بالستیکی از سوی ایران، اسراییل یا کشورهای خلیج‌فارس را هدف قرار دهد».
مرتس در ادامه خواستار پایان اقدامات بی‌ثبات‌کننده رژیم در منطقه شد.
این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که هم‌زمان با تشدید سرکوب داخلی و افزایش تنش‌های منطقه‌ای، نگرانی‌ها از گسترش درگیری نظامی در خاورمیانه افزایش یافته است و آمریکا نیز حضور نظامی خود را در منطقه تقویت کرده است.

مجلس عوام انگلستان: فراخوانهای نمایندگان به لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران

مجلس عوام انگلستان

مجلس عوام انگلستان

سه‌شنبه ۱۴ بهمن در جلسه مجلس عوام انگلستان با حضور همیش فالکونر، معاون وزیر خارجه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا، سرکوب قیام توسط رژیم ایران و لیست‌گذاری سپاه پاسداران مورد بحث قرار گرفت.

همیش فالکونر، معاون پارلمانی وزیر خارجه، گفت: حملات وحشتناک رژیم ایران به معترضان جهان را شوکه کرده است.

پریتی پاتل، از حزب محافظه‌کار و وزیر خارجه در دولت سایه گفت دولت انگلستان به همراه متحدانش برای خنثی کردن ابزارهای سرکوب رژیم چه می‌کنند؟ اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است که سپاه پاسداران را لیست‌گذاری تروریستی کند. پاسخ دولت چیست؟ چه زمانی اقدامات اضطراری و ضروری برای اقدام علیه سپاه پاسداران به پارلمان ارائه خواهد شد؟ ما نمی‌توانیم صبر کنیم و محافظه‌کاران از قانون اضطراری حمایت خواهند کرد.

پریتی پاتل

باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان گفت: سپاه پاسداران مجروحان را تا خانه‌هایشان یا بیمارستانها تعقیب کرده و به‌قتل رسانده‌اند. با توجه به مدت زمانی که ما مجبور به بررسی لیست‌گذاری تروریستی کامل سپاه پاسداران بوده‌ایم، و با توجه به این‌که اکنون شواهد روشنی از لیست‌گذاری تروریستی کامل سپاه پاسداران توسط متحدان خود داریم، چرا دولت چنین لیست‌گذاری تروریستی را مطرح نمی‌کند؟

باب بلکمن

سایت مجلس عوام ـ ۱۴ بهمن ۱۴۰۴