پیت ریکیتسِ، سناتور جمهوریخواه آمریکا

پیت ریکیتسِ، سناتور جمهوریخواه آمریکا

پیت ریکیتسِ، سناتور جمهوریخواه آمریکا روز یکشنبه ۲۶ بهمن در مصاحبه‌ای با شبکه خبری فاکس نیوز درباره سیاست‌های رژیم ایران و راهبرد واشنگتن تأکید کرد که مردم ایران برای آزادی می‌جنگند و فشار حداکثری باید ادامه یابد.
ریکیتس در این مصاحبه با اشاره به سیاست‌های دولت دونالد ترامپ تأکید کرد: «رئیس‌جمهور با اعزام ناو جرالد فورد به خاورمیانه نشان داد که مذاکرات باید با راهبرد صلح از طریق قدرت همراه باشد».
او با اشاره به وضعیت داخلی ایران گفت: «ما می‌بینیم که مردم ایران برای آزادی خود می‌جنگند و به خیابان‌ها آمده‌اند». وی افزود این وضعیت نشان می‌دهد حکومت ایران در موقعیت ضعیفی قرار دارد.
ریکیتس با انتقاد از عملکرد رژیم  در مذاکرات هسته‌یی گفت: «ما سال‌هاست با رژیم ایران مذاکره می‌کنیم و آنها همیشه تلاش کرده‌اند مسیر توقف غنی‌سازی را مختل کنند. بسیار مهم است که اجازه ندهیم رژیم ایران به سلاح هسته‌یی دست پیدا کند».
سناتور ریکیتس با اشاره به این‌که قطع منابع ارزی رژیم  باعث تشدید بحران اقتصادی و افزایش نارضایتی داخلی شده است تأکید کرد که «برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید فشار حداکثری اقتصادی و تهدید نظامی را حفظ کرد».
ریکیتس در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به احتمال سناریوهای نظامی گفت: «رئیس‌جمهور به‌صراحت گفته نمی‌خواهد نیروهای زمینی آمریکا در کشوری مثل ایران مستقر شوند، اما فشار همه‌جانبه باید ادامه پیدا کند».

تام کاتن: رژیم ایران ۴۷ سال است ترور و خشونت را صادر می‌کند

سناتور تام کاتن

سناتور تام کاتن

شبکه فاکس نیوز در روز یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ در مصاحبه‌یی درباره ایران، دیدگاههای تام کاتن سناتور جمهوریخواه آمریکا را درباره سیاست‌های رژیم ایران و روند مذاکرات هسته‌یی منتشر کرد.
کاتن در این گفتگو با انتقاد شدید از ماهیت حکومت ایران گفت: « رژیم ایران  ۴۷ سال است ترور و خون‌ریزی را به سراسر جهان صادر می‌کند».
او با اشاره به سیاست‌های واشنگتن در قبال تهران تأکید کرد: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم رژیم ایران سلاح هسته‌یی داشته باشد و نمی‌توانیم اجازه دهیم موشکهای بالستیکی در اختیار داشته باشد که ما و متحدانمان را تهدید کند. آنها باید حمایت از تروریسم را متوقف کنند».
این سناتور آمریکایی با اشاره به مذاکرات گذشته نیز گفت: «رژیم ایران هرگز در هیچ جنگی پیروز نشده، اما هرگز در هیچ مذاکره‌ای هم بازنده نبوده است». وی افزود: «اگر مذاکره‌ای قرار باشد انجام شود، باید از موضع قدرت باشد».
کاتن هم‌چنین با حمایت از سیاست‌های دونالد ترامپ گفت: «ما اکنون رئیس‌جمهوری داریم که روشن گفته نباید اجازه داد رژیم ایران به سلاح هسته‌یی دست پیدا کند».