• در روز سه شنبه ۱۹اسفند در یازدهمین روز جنگ میان آمریکا، اسرائیل و رژیم ایران، تهران با موج تازه‌ای از حملات هوایی و موشکی همراه بود؛ حملاتی که به گفته شهروندان در تهران و چند شهر دیگر ایران، از شدیدترین حملات از آغاز درگیری‌ها به شمار می‌رود. همزمان با ادامه بمباران‌ها، جنگ لفظی و تهدیدهای متقابل میان واشینگتن و فرماندهان نظامی رژیم ایران نیز شدت گرفته و نگرانی‌ها از گسترش دامنه درگیری افزایش یافته است.
    گزارش‌های منتشر شده از تهران حاکی است که بامداد سه‌شنبه بخش‌های مختلف پایتخت هدف حملات سنگین قرار گرفت. شماری از شهروندان در شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند که «کل شهر زیر آتش حمله است» و صدای پرواز مداوم جنگنده‌ها در آسمان تهران قطع نمی‌شود. برخی ساکنان نیز از پرواز هواپیماهای جنگی در ارتفاع بسیار پایین خبر داده‌اند.
    خبرنگار صدا و سیمای حکومتی نیز وقوع حملات در شرق تهران را تایید کرد و گفت «شهرک صنعتی و ساختمان‌های مسکونی در شرق تهران» هدف قرار گرفته‌اند. به گفته شهروندان، شدت انفجارها به حدی بوده که لرزش زمین در بخش‌هایی از شهر احساس شده است. تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نیز نور شدید انفجارها را در آسمان تهران نشان می‌دهد.
    یکی از ساکنان تهران در واکنش به این حملات نوشت: «معنی اصطلاح زمین زیر پایت می‌لرزد را فقط وقتی می‌فهمی که روی این زمین زندگی کنی. امشب برای چندمین بار از شدت انفجارها در تهران، هم در وجودمان و هم در خانه‌هایمان لرزیدیم.» گزارش‌هایی نیز از قطع برق در برخی مناطق پایتخت منتشر شده است.
    یک خبرنگار ساکن تهران در شبکه ایکس با اشاره به شدت حملات نوشت: «جنگنده‌ها جوری پایین بودند انگار توی خانه پرواز می‌کنند. از ترس یخ زدیم و هنوز شوکه‌ایم.» خبرنگار دیگری نیز با مقایسه شب گذشته با حملات روزهای قبل گفته است که پس از حمله بمب‌افکن‌های بی۲ آمریکا و انفجار در انبارهای نفت اطراف تهران، شب گذشته «ترسناک‌ترین شب جنگ» بوده است.
    در همین حال خبرگزاری فارس گزارش داد که علاوه بر تهران، چند شهر دیگر از جمله کرج و تبریز نیز هدف حملات سنگین قرار گرفته‌اند. همزمان گزارش‌هایی از حملات در شهرهای اصفهان، اراک و بوشهر نیز منتشر شده است.
    تصاویر منتشر شده از کرج نشان می‌دهد که در جریان موج جدید بمباران‌ها، نوری آبی‌رنگ برای چند ثانیه در آسمان دیده شده است. برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی این نور را به هدف قرار گرفتن تأسیسات برق نسبت داده‌اند. گزارش‌هایی نیز از قطعی موقت برق در بخش‌هایی از این شهر منتشر شده است. با این حال هنوز واکنش رسمی درباره این موضوع منتشر نشده است.
    ارتش اسرائیل بامداد سه‌شنبه در دو نوبت اعلام کرد که موج تازه‌ای از حملات هوایی علیه اهدافی در ایران آغاز شده است. این در حالی است که این ارتش روز گذشته نیز از آغاز «فاز جدید حملات» خبر داده و گفته بود تمرکز عملیات بر هدف قرار دادن زیرساخت‌ها خواهد بود.
    در مقابل، سپاه پاسداران اعلام کرده است که موج جدیدی از حملات موشکی را علیه اهداف دشمن آغاز کرده و در این حملات از موشک‌هایی با کلاهک‌های هزار کیلوگرمی استفاده شده است. مقام‌های نظامی رژیم ایران همچنین تهدید کرده‌اند که در صورت ادامه حملات، صادرات نفت از منطقه را متوقف خواهند کرد.


    آخرین اظهارات ترامپ
    در بعد سیاسی، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه چندین بار درباره روند جنگ اظهار نظر کرد و گفت که این عملیات نظامی «بسیار جلوتر از برنامه زمانی» پیش می‌رود. او در گفت‌وگو با شبکه سی‌بی‌اس اظهار داشت: «فکر می‌کنم جنگ تا حد زیادی تقریبا تمام شده است.|»
    ترامپ همچنین در مصاحبه‌ای دیگر تاکید کرد که آمریکا فعلا قصد اعزام نیروهای زمینی به ایران را ندارد و عملیات جاری را «یک عملیات نظامی کوتاه‌مدت» توصیف کرد که هدف آن «از میان برداشتن برخی افراد بسیار شرور» است.
    رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که توان نظامی رژیم ایران به شدت تضعیف شده است. او گفت: «آن‌ها دیگر نیروی دریایی ندارند، ارتباطات ندارند و نیروی هوایی ندارند. موشک‌هایشان پراکنده شده و از بین رفته‌اند و مراکز تولید پهپادشان هم نابود شده است.»
    با این حال ترامپ هشدار داد که اگر رژیم ایران جریان انتقال نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، آمریکا واکنشی «۲۰ برابر شدیدتر» نشان خواهد داد. او تاکید کرد که واشینگتن اهدافی در ایران دارد که می‌تواند «در یک روز» نابود کند.
    در مقابل، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در واکنش به این اظهارات اعلام کرد که «پایانی برای جنگ وجود ندارد» و آمریکا و اسرائیل باید از اقدامات خود «پشیمان شوند». در این بیانیه همچنین بر «انتقام‌گیری» از کشته شدن علی خامنه‌ای تاکید شده است.
    سخنگوی سپاه پاسداران نیز هشدار داد که در صورت ادامه حملات، رژیم ایران اجازه نخواهد داد «حتی یک لیتر نفت» از منطقه صادر شود. او تلاش کشورها برای کنترل بازار انرژی در شرایط جنگی را بی‌نتیجه دانست.
    در همین حال بازارهای جهانی نفت نیز تحت تاثیر تحولات جنگ قرار گرفته‌اند. پس از آنکه قیمت نفت در روزهای گذشته تا حدود ۱۱۷ دلار افزایش یافته بود، اظهارات ترامپ درباره باز ماندن تنگه هرمز باعث کاهش قیمت‌ها شد و بهای نفت برنت تا حدود ۸۸ دلار سقوط کرد. با این حال در زمان تنظیم این گزارش قیمت هر بشکه نفت برنت بار دیگر به بیش از ۹۳ دلار رسیده است.
    در مجموع، با وجود اظهارات مقامات آمریکایی درباره نزدیک بودن پایان عملیات، شدت حملات در یازدهمین روز جنگ و ادامه تهدیدهای متقابل نشان می‌دهد که چشم‌انداز این درگیری همچنان مبهم است و احتمال گسترش دامنه آن در منطقه همچنان وجود دارد.

روز دهم جنگ – تصاویری از آبی شدن آسمان کرج بعد از یک انفجار شدید که سپس منجر به قطع شدن برق شهر فردیس شد!

خبرهای مربوط به روز دهم جنگ، ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ را در این صفحه دنبال کنید

تلگرام خبرهای فوری مهم رژیم: برخی اهالی کرج امشب از آبی شدن آسمان و قطع برق پس از حمله هوایی آمریکا و اسراییل خبر دادند

تلگرام دیدبان رژیم: گزارشها از قطعی برق در برخی نقاط کرج و بعضی نقاط شرق تهران
لحظه‌ٔ آبی شدن آسمان کرج بعد از یک انفجار شدید که سپس منجر به قطع شدن برق شهر فردیس شد!

  • نور سفید، آبی و سبز همزمان با حملات اسراییل و آمریکا به کرج
  • ویدئویی از کرج – بعد از حمله به کرج و انفجار رنگ آسمان آبی شد
  • حملات آمریکا و اسراییل به مهرآباد از دید اکباتان
  • انفجارهای وحشتناک در کرج که باعث شد شب مثل روز روشن شود
  • خبرهای منتشر شده از بمباران سنگین پادگان زرهی سپاه نزدیک سپاهانشهر اصفهان

رسانه عراقی «صابرین‌نیوز» از حمله جنگنده‌های آمریکا و اسراییل به مقر تیپ ۱۸ نیروهای حشدالشعبی در شهرستان «قائم» خبر داد.

خبرگزاریهای حکومتی: از لحظاتی قبل صداهای جنگنده‌های دشمن و بمباران برخی مناطق در تهران، کرج، تبریز، اصفهان به گوش می‌رسد.

حملات گسترده به مراکز نظامی و امنیتی رژیم در بندرعباس، تهران، خرم‌آباد، سنندج، همدان و کرمانشاه

العربیه: ترامپ می‌گوید مجتبی خامنه‌ای شانس موفقیت ندارد و شرایط بسیار سختی در پیش دارد
ترامپ به ان‌. بی. سی نیوز: ایران با انتخاب مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر جدید، «اشتباه بزرگی مرتکب شده است
العربیه: امیر کویت: وطن خط قرمز است و اجازه نخواهیم داد هیچ کشوری امنیت و ثبات کشور را نقض کند
رویترز ـ گروسی: اورانیوم غنی‌شده تا خلوص حدود ۶۰ درصد هم‌چنان در تأسیسات زیرزمینی اصفهان باقی مانده است
رویترز: تهران تهدید کرده داراییهای ایرانیان مقیم خارج از کشور را که از حملات علیه ایران حمایت کنند، مصادره خواهد کرد
رویترز: سخنگوی وزارت‌خارجه فرانسه گفت رژیم ایران باید حملات غیرموجه علیه کشورهای منطقه را متوقف کند

رویترز: ترامپ از پایان جنگ با رژیم ایران امتناع می‌کند و احتمال حذف تمامی رهبران بالقوه آن را مطرح می‌کند
عربستان اعلام کرد تداوم حملات رژیم ایران به‌معنای تشدید بیشتر تنشهاست که پیامدهای قابل توجهی بر روابط دوجانبه خواهد داشت
عربستان خاطرنشان کرد اقدامات رژیم ایران مسیری است که رژیم ایران در آن بزرگترین بازنده است
نیویورک تایمز: قیمت نفت روز دوشنبه به بالای ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا: مردم ایران شایسته آزادی، کرامت و حق تصمیم‌گیری در مورد آینده خود هستند
فون در لاین: نباید برای رژیم ایران که سرکوب را بر مردم خود روا داشته است، اشکی ریخته شود
فون در لاین: این رژیم از طریق نیروهای نیابتی خود، باعث ویرانی و بی‌ثباتی در سراسر منطقه شده است

رهگیری دومین موشک بالستیک رژیم ایران در حریم هوایی ترکیه
بنا بر اعلام وزارت دفاع ترکیه، برای دومین بار از زمان آغاز جنگ آمریکا و اسراییل علیه رژیم ایران، ناتو یک موشک بالستیک شلیک شده از ایران را در حریم هوایی ترکیه رهگیری کرده است.

علی لاریجانی: بعید است امنیتی در تنگه هرمز شکل بگیرد

حساب علی لاریجانی در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به سخنان امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، درباره ایجاد مأموریتی برای بازگشایی تنگه هرمز، نوشت: «بعید است با آتش جنگی که آمریکا و اسراییل در منطقه ایجاد کرده‌اند، امنیتی در تنگه هرمز شکل بگیرد؛ آن هم با طراحی کسانی که خود در پشتیبانی از این جنگ بی‌نقش نبودند».

لوفت‌هانزا تعلیق پروازهای خود را به برخی شهرهای منطقه برای یک هفته دیگر تمدید کرد

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا، دوشنبه ۱۸ اسفند تعلیق پروازهای خود را به دبی، ابوظبی، دمام (عربستان سعودی)، اردن و اربیل، یک هفته دیگر تمدید کرد.

ویدئویی از تخریب کامل ستاد فرماندهی کل انتظامی استان همدان در پی حملات آمریکا و اسراییل

ماکرون: فرانسه همراه با متحدان خود برای «مأموریت تدافعی» جهت باز نگه‌داشتن تنگه هرمز آماده می‌شود

لس‌آنجلس تایمز از کشته شدن هفتمین سرباز آمریکا در جنگ با رژیم خبر داد و نوشت: با کشته شدن هفتمین نظامی آمریکایی، ترامپ اعلام کرد که استقرار نیروی زمینی در خاورمیانه هم‌چنان تحت بررسی است.

وزارت دفاع امارات طی بیانیه‌یی اعلام کرد: رژیم ایران بیش از ۱۴۰۰ پهپاد به طرف امارات پرتاب کرده که باعث کشته شدن غیرنظامیان شده است و این نقض قوانین بین‌المللی و حاکمیت و تمامیت ارضی امارات متحده عربی است.
این بیانیه می‌افزاید: امارات حفاظت از حاکمیت و امنیت ملی را تحت قوانین بین‌المللی حق خود می‌داند.
وزارت دفاع امارات روز یکشنبه از رهگیری ۱۶ موشک بالستیک و ۱۱۳ پهپاد رژیم خبر داد و اعلام کرد، در حملات هفته گذشته، ۱۴۲۲ پهپاد شناسایی شدند۸۰ پهپاد موفق به عبور از پدافند و اصابت شدند. ۸ موشک کروز شناسایی و رهگیری شد.
در مجموع ۲۳۸ موشک بالستیک شلیک شدند که دو موشک به اهدافی اصابت کردند و ۱۵ موشک نیر به راهی دریا شدند. 

محکومیت حملات رژیم ایران از سوی سران اتحادیه اروپا؛ هشدار ترکیه پس از ورود موشک بالستیک به حریم هوایی این کشور

برخاستن ستون دود از پالایشگاه نفت «باپکو» بحرین پس از حمله پهپادی رژیم ایران
خبرگزاری رویترز روز دوشنبه ۱۸ اسفند تصاویری از برخاستن ستون دود از پالایشگاه نفت «باپکو» بحرین پس از حمله پهپادی ایران منتشر کرد.
این حادثه در پالایشگاه اصلی نفت بحرین رخ داده است. باپکو یک مرکز کلیدی در بخش انرژی این کشور به‌شمار می‌رود.

روس‌اتم: وضعیت در اطراف نیروگاه بوشهر متشنج است اما به آن حمله نشده
رئیس روس‌اتم، آژانس هسته‌یی دولتی روسیه، روز دوشنبه گفت وضعیت در اطراف نیروگاه هسته‌یی بوشهر هم‌چنان متشنج است اما هیچ‌گونه حمله‌یی به این تأسیسات صورت نگرفته است.
الکسی لیخاچوف گفت ساخت واحدهای اضافی در بوشهر متوقف شده است، هر چند بیش از ۶۰۰ نفر از کارکنان روس هم‌چنان در محل حضور دارند تا از تجهیزات نگهداری کنند و کارهایی را به پایان برسانند که اجرای آنها متوقف نمی‌شود.

نیروگاه اتمی بوشهر که با مشارکت روسیه ساخته شده است نزدیک به هزار مگاوات برق تولید می‌کند و مسکو تأمین سوخت آن را برعهده دارد.

آخوند اژه‌ای سردژخیم قضاییه جلادان: این جانب در این مقطع مهم تاریخی، همه ملت را به‌بیعت و اطاعت با رهبری انقلاب فرا می‌خوانم
آخوند غلامحسین محمدی گلپایگانی و آخوند علی اصغرحجازی: یقیناً این انتخاب نقطه‌عطف جدیدی در مسیر اعتلای حاکمیت اسلام خواهد بود
آخوند صادق لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: این انتخاب با وجود فضاسازیها و تهدیدات دشمنان قسم خورده صورت گرفت
تایمز اسراییل: ترامپ در پاسخ به‌انتخاب مجتبی خامنه‌ای از اظهارنظر مستقیم خودداری کرد و گفت: خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد
رویترز: در پی گسترش جنگ، قیمت نفت به‌دلیل نگرانی از کمبود عرضه، ۲۰ درصد افزایش یافت
رویترز: ارتش اسراییل می‌گوید موج دیگری از حملات را در مرکز ایران آغاز کرده است
رویترز: در پی گسترش جنگ، قیمت نفت به‌دلیل نگرانی از کمبود عرضه، ۲۰ درصد افزایش یافت
رویترز: ارتش اسراییل می‌گوید موج دیگری از حملات را در مرکز ایران آغاز کرده است

عربستان: در صورت ادامه حملات، ایران «بزرگ‌ترین بازنده» خواهد بود
وزارت‌خارجه عربستان سعودی حملات ایران به این کشور و دیگر کشورهای خلیج‌فارس، عربی و اسلامی را «جنایتکارانه» توصیف کرد و ضمن محکوم کردن آن‌ها، به ایران هشدار داد.
در بیانیه‌این وزارت‌خانه آمده است حمله به اهداف غیرنظامی از جمله فرودگاه‌ها و تأسیسات نفتی «نشان‌دهنده عزم برای تهدید امنیت و ثبات» است و نقض آشکار منشورهای بین‌المللی و قوانین بین‌المللی به‌شمار می‌رود.


قیمت نفت در بازارهای جهانی بیش از ۲۵درصد افزایش یافت
قیمت‌های نفت در بازارهای جهانی روز دوشنبه ۱۸ اسفند بیش از ۲۵درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح خود از اواسط سال ۲۰۲۲ رسید.
به گزارش خبرگزاری‌ها، برخی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نفت عرضه را کاهش داده‌اند و ترس از اختلالات طولانی حمل‌ونقل به‌دلیل گسترش جنگ آمریکا و اسراییل با ایران بازار را تحت تأثیر قرار داده است.

درگیری حزب‌الله و نیروهای اسراییلی در شرق لبنان شدت گرفت
جنگ چندجبهه‌ای در لبنان روز دوشنبه شدت گرفت و گروه حزب‌الله که از حمایت ایران برخوردار است، اعلام کرد نیروهایش با نیروهای اسراییلی که با ۱۵بالگرد از سمت مرز سوریه در شرق لبنان فرود آمده بودند درگیر شده‌اند.
گزارش‌ها از درگیری‌های شدید در منطقه بقاع و حومه شهر نبی‌شیت خبر می‌دهد. هم‌زمان انفجاری در ضاحیه جنوبی بیروت، پایگاه اصلی حزب‌الله، شنیده شد.

وال استریت ژورنال: ایران نزدیک به ۱۰۰۰موشک بالستیک و پهپاد به کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس شلیک کرده است
وال استریت ژورنال: شورای همکاری خلیج‌فارس حملات ایران را «خائنانه» خواند و متعهد به‌اتحاد در دفاع از خود شد
رویترز: نخست‌وزیر قطر از همه طرف‌های درگیر در مناقشه ایران خواست تا از تنش‌ها بکاهند
بیانیه سنتکام: رژیم ایران از مناطق پرجمعیت برای انجام عملیات نظامی از جمله پرتاب پهپاد و موشک استفاده می‌کند
الشرق الاوسط: دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس خواستار همبستگی عربی علیه تجاوزات رژیم ایران شد
الشرق الاوسط: احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب، حملات رژیم ایران به‌چندین کشور عضو این اتحادیه را به شدیدترین شکل محکوم کرد
میشل بارنیه ـ نخست‌وزیر سابق فرانسه: رژیم ایران باید سقوط کند. مردم باید آزاد باشند تا سرنوشت خود را تعیین کنند
رویترز: اسراییل هم‌چنان به هدف قرار دادن مقام‌های رژیم ایران ادامه می‌دهد؛ از جمله ابوالقاسم باباییان، رئیس تازه‌ منصوب‌شده دفتر خامنه‌ای 

ایکس ارتش اسراییل: حدود ۵۰ انبار مهمات و یک پایگاه بسیج مورد اصابت قرار گرفت
رویترز: اسراییل اعلام کرد فرماندهان رژیم ایران در بیروت را هدف قرار داده و حدود ۴۰۰نفر تلفات گرفته است
پاسدار قالیباف: جمهوری اسلامی به‌دنبال آتش‌بس با متجاوز نیست، بلکه بر تنبیه قاطع او تأکید دارد
به گفته معتمدیان استاندار رژیم در تهران سهمیه بنزین در ماه از ۳۰لیتر به ۲۰لیتر کاهش یافت
به گزارش رویترز ارتش آمریکا اعلام کرد: نیروهای رژیم ایران از نواحی پرجمعیت برای پرتاب پهپادها استفاده می‌کنند

اعلام مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر نظام آخوندی توسط خبرگان ارتجاع
دبیرخانهٔ مجلس خبرگان ارتجاع: پس از بررسی‌های دقیق و گسترده مجتبی حسینی خامنه‌ای را به‌عنوان سومین رهبر نظام معرفی می‌نماید
بیعت پزشکیان با مجتبی خامنه‌ای: انتخاب جنابعالی دور جدیدی از عزت و اقتدار را نوید خواهد داد
بیعت ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه ضدخاتم با تأکید بر اطاعت کامل از مجتبی خامنه‌ای
بیعت سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات و ارتش تحت‌امر با «کینگ مجتبی»
بیعت سپاه پاسداران: انتخاب فقیه جامع‌الشرایط، متفکر و اعلم به مسائل سیاسی و اجتماعی مجتبی خامنه‌ای را تبریک می‌گوییم
بیانیه سپاه پاسداران: مراتب احترام، ارادت و تبعیت خود را نسبت به منتخب خبرگان رهبری اعلام می‌نماییم
بیانیه سپاه پاسداران: سپاه پاسداران به‌عنوان سرباز و بازوی ولایت، آماده اطاعت کامل اوامر ولایت فقیه مجتبی خامنه‌ای است
بیانیه ارتش تحت‌امر رژیم: انتخاب مجتبی خامنه‌ای را تبریک گفته و با ایشان بیعت می‌کند
بیعت پاسدار قالیباف رئیس مجلس ارتجاع: انتخاب مجتبی خامنه‌ای مرهم آرامش‌بخش است
پاسدار قالیباف: این‌جانب این انتخاب مبارک را به همه مسلمانان جهان، تبریک می‌گویم
پاسدار قالیباف: وظیفه خود می‌دانم از مجلس خبرگان بابت این انتخاب تشکر و تبعیت خود را از فرامین معظم‌له اعلام کنم
پاسدار قالیباف: این وصیت امام را یادآوری می‌کنم که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد
علی لاریجانی: باید از خبرگان تشکر کنیم که به‌رغم شرایط جنگی، مجلس را تشکیل دادند و رهبری را انتخاب کردند
علی لاریجانی: ایشان فرزند امام بزرگوارند که قبل و بعد از انقلاب فرزند شایسته ایشان و در همان مکتب پرورش پیدا کردند
علی لاریجانی: با توجه به حساسیت‌ها با توجه به تعالیمی که از پدر بزرگوار آموخته می‌توانند شرایط را هدایت کنند
علی لاریجانی: همه باید در این شرایط کمک کنند رهبری بتواند با صلابت شرایط جنگ را هدایت کند
علی لاریجانی: دشمنان فکر می‌کردند با کشتن شدن خامنه‌ای شکافی در رهبری ایجاد می‌شود
بیعت حسن خمینی: انتخاب جنابعالی را به‌عنوان رهبری تبریک عرض می‌نمایم