گسترش فعالیت‌های نفوذی رژیم ایران در لبنان

گسترش فعالیت‌های نفوذی رژیم ایران در لبنان

منابع «العربیه/الحدث» از گسترش فعالیت‌های نفوذی رژیم ایران در لبنان خبر دادند و اعلام کردند که سپاه پاسداران اقدام به تأمین مالی برخی سیاستمداران و فعالان رسانه‌یی کرده است.
بر اساس این گزارش، که روز یکشنبه دوم فروردین منتشر شد، هدف این اقدامات راه‌اندازی کارزارهایی در حمایت از رژیم ایران و تسلیحات حزب‌الله عنوان شده است. منابع مذکور تأکید کردند این تلاش‌ها با هدف «بسیج افکار عمومی و تقویت روحیه» انجام می‌شود، به‌ویژه پس از آن که نشانه‌هایی از کاهش حمایت مردمی از ایران و نارضایتی نسبت به سلاح حزب‌الله در لبنان مشاهده شده است.
طبق این اطلاعات، برخی از دریافت کنندگان این حمایت مالی از چهره‌های وابسته به «جریان هشتم مارس» هستند؛ جریانی که به‌طور سنتی به رژیم ایران نزدیک محسوب می‌شود.
در بخش دیگری از این گزارش، به تلاش‌های سپاه پاسداران برای بازسازی توان نظامی حزب‌الله پس از ضربات اخیر اشاره شده است. به‌گفته منابع آگاه، این نهاد با اعزام افسران خود، ساختار نظامی حزب‌الله را بازتنظیم کرده و برنامه‌های جنگی آن را برای درگیریهای جاری طراحی کرده است.
هم‌چنین گزارش‌شده که دهها تبعه ایرانی با ارتباطاتی فراتر از مأموریت‌های دیپلماتیک، از جمله ارتباط با سپاه پاسداران، در لبنان حضور داشته‌اند. یک مقام لبنانی اعلام کرده که دولت این کشور در اوایل ماه مارس از این افراد خواسته لبنان را ترک کنند.
این منابع هم‌چنین اشاره کردند که شماری از نیروهای مرتبط با سپاه در میان افرادی بوده‌اند که طی ماه‌های اخیر در حملات اسراییل در لبنان کشته شده‌اند.
این تحولات بار دیگر نشان‌دهنده تلاش‌های گسترده رژیم ایران برای حفظ نفوذ منطقه‌یی از طریق ابزارهای مالی، رسانه‌یی و نظامی است؛ رویکردی که به‌گفته ناظران، به بی‌ثباتی بیشتر لبنان و منطقه دامن زده است.

اعتراف تازه علم‌الهدی به هراس از اعتراضات با فراخوان آشکار برای حضور خیابانی نیروهای سرکوبگر

آخوند جنایتکار علم‌الهدی

آخوند جنایتکار علم‌الهدی

سخنان تازه یکی از چهره‌های حکومتی، بار دیگر پرده از سیاست سازمان‌یافته برای کنترل خیابان‌ها و مهار اعتراضات مردمی برداشت.

اظهاراتی که نشان می‌دهد حاکمیت با نگرانی از تحرکات اجتماعی، بر تداوم حضور نیروهای خود در سطح شهرها تأکید دارد.
این موضع‌گیری، بیانگر تلاش برای ایجاد فضای امنیتی و جلوگیری از شکل‌گیری اعتراضات گسترده است.

آخوند جنایتکار علم‌الهدی درباره ادامه حضور نیروهای رژیم در خیابان‌ها بعد از ماه رمضان گفت: حزب‌الله بودن خودتان را در خیابان‌ها حفظ کنید.


علم‌الهدی- نماینده ولی‌فقیه ارتجاع در مشهد ـ ۲ فروردین ۱۴۰۵
«این رو توجه داشته باشید که این حزب‌الله بودن تنها ماه رمضان نیست، این حزب‌الله بودن خودتان را تو خیابونها حفظ کنید والا اگر نرفتید معنایش اینه که از حزب‌الله بودن استعفا دادید، واقعاً بر می‌آید حزب‌الله بودن؟ میشه از حزب‌الله بودن برگشت؟ برادران و خواهران عرصه رو حفظ کنید، صحنه رو کاملاً نگه بدارید، از این صحنه و عرصه بیرون نیایید بایستید، روزها، شب‌ها در این اجتماعات دخالت کنید دشمن از این اجتماعات شما به‌مراتب از موشکها بیشتر می‌ترسه»

تأکید بر باقی ماندن در «عرصه» و «صحنه» بیانگر نگرانی عمیق از شکل‌گیری اعتراضات مردمی است.

پولشویی میلیاردی سپاه با کمک بابک زنجانی در لندن

جرایم سازمان‌یافته و فساد مالی سپاه

جرایم سازمان‌یافته و فساد مالی سپاه

گزارش جدیدی از رسانه آلمانی ان‌تی‌. وی در روز دوشنبه سوم فروردین، ابعاد تازه‌یی از شبکه مالی مخفی رژیم ایران را فاش کرده که نشان می‌دهد سپاه پاسداران بیش از یک میلیارد دلار را از طریق شرکت‌های صوری در لندن جابه‌جا کرده است.
بر اساس این گزارش، رژیم ایران با استفاده از صرافی‌های رمز ارزی Zedcex و Zedxion، تحریم‌ها را دور زده و درآمدهای غیرقانونی نفتی را به رمزارز تبدیل کرده است.
کارشناسان مؤسسه TRM Labs با بررسی تراکنش‌ها اعلام کردند که بیش از «۸۷ درصد» از حجم مبادلات این شبکه به سپاه پاسداران مرتبط است.
تحقیقات پروژه OCCRP نشان می‌دهد هویت مدیرعامل اعلام‌شده این شرکتها ساختگی بوده و برای ایجاد «ظاهری از مشروعیت غربی» طراحی شده است؛ اقدامی که به رژیم ایران امکان سوءاستفاده از سیستم مالی بین‌المللی را داده است.
در این میان، ردپای بابک زنجانی، چهره شناخته‌شده فساد نفتی، به‌عنوان یکی از مهره‌های کلیدی این شبکه دیده می‌شود. شواهد نشان می‌دهد او حتی پیش از آزادی رسمی، در طراحی و هدایت این پلتفرم‌ها نقش داشته است.
این گزارش هم‌چنین از انتقال میلیون‌ها دلار رمزارز به گروه‌های نیابتی مانند حوثی‌های یمن خبر می‌دهد؛ موضوعی که نقش مستقیم رژیم ایران در تأمین مالی بی‌ثباتی منطقه را برجسته می‌کند.
کارشناسان تأکید دارند که رژیم ایران از طریق معاملات خارج از بورس، رمزارزها را به پول نقد یا طلا تبدیل کرده و عملاً مسیر ردیابی را از بین برده است.
با وجود تحریم‌های آمریکا علیه این شبکه و بابک زنجانی، بخش عمده این دارایی‌ها هم‌چنان خارج از دسترس و در گردش است؛ که خود نشانه‌ای از تداوم فعالیت‌های مالی پنهان رژیم ایران در سطح جهانی است.