551123_132196143607300_291375560_n

تازه ترین گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی نشان می دهد که میزان بدهی دولت به شبکه بانکی کشور از سال ۸۴، نخستین سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، تا بهار سال ۹۰، بیش از ۳۲۴ درصد رشد کرده است.
براساس آمار بانک مرکزی، میزان بدهی دولت به سیستم بانکی در خرداد ماه امسال به ۴۷٫۵ هزار میلیارد تومان رسیده، در حالی که این رقم در پایان سال ۸۴، ۱۱٫۲ هزار میلیارد تومان بوده است.
میزان بدهی‌های بخش دولتی به شبکه بانکی از خردادماه سال ۹۰ تا خردادماه امسال نیز رشدی ۴۸ درصدی را تجربه کرده است.
میزان بدهی‌های دولت به شبکه بانکی در خردادماه پارسال، براساس آمار منتشرشده از سوی بانک مرکزی، ۴۵٫۹ هزار میلیارد تومان بوده که در خردادماه امسال با افزایشی به میزان ۱۵٫۴ هزار میلیارد تومان به رقم ۴۷٫۵ هزار میلیارد تومان رسیده است.