10346621_294909200669326_357415442742909093_n

پرویز کاظمی وزیر رفاه در دولت محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری پیشین رژيم اين پاسدار دريده ي شكنجه گر و تير خلاص زن را دروغگو ، بي حيا و بي سواد ناميد ..وی طی مصاحبه يی که در سايت حکومتی عصر ايران (۱۳ ارديبهشت) انعکاس يافته از جمله گفت: «آقای احمدی نژاد اصلاً علم، فهم و سواد مديريت ندارد. نمی دانست در جايگاه يک رئيس جمهور چگونه بايد رفتار کند. تعاملات مديريت را نمی دانست. مثلاً يکبار در جلسه دولت گفت سيستم بانکی که کاری ندارد، دريافت و پرداخت است ديگر! گفتيم پس تحصيلات PhD چيست که برای سيستم بانکداری می گذراند؟ گفت نه بابا! اينها چيزی نيست!».
وزير رفاه دولت احمدی نژاد با اشاره به گوجه فرنگی زدن هواداران مقاومت به احمدی نژاد گفت: «همين تفکر باعث می شود که قطعنامه سازمان ملل کاغذ پاره شود. همين تفکر باعث می شود که در سوئيس به او گوجه فرنگی پرت می کنند. اين آدم انسجام فکری ندارد».
سايت حکومتی عصر ايران که مصاحبه اولين وزير معزول احمدی نژاد را منتشر نموده، اذعان می کند که تنها بخشی از اظهارات پرويز کاظمی قابل نشر است، چرا که «بی شک نشر آنها برای ما شايد خط قرمز رسانه يی محسوب شود».
پرويز کاظمی در توضيح اين که احمدی نژاد چرا و چگونه روی کارآمد، پتهٴ انتخاباتهای قلابی ديکتاتوری ولايت فقيه را روی آب انداخت و گفت: «در کشوری که رئيس جمهور۴۸ ساعته انتخاب می شود آن کشور اشکال ساختاری دارد. آقای خاتمی 48ساعته انتخاب شد. آقای احمدی نژاد هم. آقای روحانی هم… در چنين شرايطی ما به همين جايی که الآن هستيم می رسيم». .
کاظمی در مصاحبه با سایت «نامه نیوز» گفته است: «احمدی‌نژاد دروغ می‌گفت. مثلا با من ظهر جلسه داشت و صحبت می‌کرد و شب در جای دیگری می‌گفت از صبح در اصفهان بودم. بعد طوری حرف می‌زد و توضیح می‌داد که حتی من هم قانع می‌شدم و با خود می‌گفتم که نکند حتما روز گذشته پیش ایشان بودم.»

کاظمی همچنین گفته است: «من قبل از مناظره معروف مهندس موسوی و احمدی‌نژاد برای دوستان نوشتم که دو موضوع را در مناظره‌ها توجه داشته باشید. یک آقای احمدی‌نژاد دروغ می‌گوید و دو اینکه حریم نگه نمی‌دارد. در آن صحنه که احمدی‌نژاد عکس خانم رهنورد را در دست گرفت، آقای موسوی باید از صندلی بلند می‌شد و می‌گفت: مگر تو رئیس جمهور نبودی، مگر این ۴ سال این اطلاعات را نداشتی. چرا تا الان چیزی نگفتی. تو خیانت کردی. با احمدی‌نژاد باید اینگونه برخورد می‌شد. موسوی ماخوذ به حیا بود. با ادبیات خودش باید با او صحبت می‌کرد

#رژیم #جنگ_گرگها #احمدی_نژاد #ایران #بگونه