بگونه: به گزارش راديو فرانسه،آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان فدرآل، امروز شنبه و فردا یکشنبه میزبان اجلاس جدید گروه هفت قدرت اقتصادی جهان در غیبت رییس جمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین، خواهد بود. این سومین بار است که رییس جمهوری روسیه به دلیل الحاق کریمه توسط مسکو، از نشست سران قدرت های اقتصادی جهان حذف می شود و غیبت او عملاً گروه هشت قدرت اقتصادی جهان را به گروه هفت تبدیل کرده است.
علاوه بر رهبران آمریکا و آلمان، رهبران کانادا، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و انگلستان دیگر شرکت کنندگان نشست گروه هفت در آلمان هستند. مهمترین موضوع این نشست عبارت است از «تروریسم اسلامی از خاورمیانه تا آفریقا و در پیوند با جمهوری اسلامی ایران و پروندۀ اتمی اش.»
همچنين گروه هفت قدرت اقتصادی جهان در دومین روز نشست خود میزبان نخست وزیر عراق، حیدر العبادی، و پنج تن از رهبران کشورهای آفریقایی از جمله رؤسای جمهوری تونس و نیجریه خواهد بود.
در این ملاقات گروه هفت قدرت اقتصادی جهان پشتیبانی خود را از کشورهای میهمان به ویژه از توسعۀ اقتصادی آنها اعلام خواهد کرد. به همین دلیل رؤسای سازمان های بین المللی از جمله سازمان ملل، صندوق بین المللی پول، سازمان جهانی تجارت، بانک جهانی، سازمان همکاری و توسعۀ اقتصادی … در این ملاقات حضور خواهند داشت.
یونان دیگر موضوع مهم نشست اینبار گروه هفت قدرت اقتصادی جهان است.
آنگلا مرکل#(جی -7) #مذاکرات هسته ای #داعش #المان#تروریسم اسلامی #رژيم ايران #بگونه
پرونده اتمي رژيم ايران و پيوندش با تروریسم از آفريقا تا خاورميانه محور اجلاس «گروه هفت» در آلمان

