10386966_538992376261006_7267909079177541834_o

‫#‏بگونه‬: در پی افزایش آلودگی در هوای شهرهای ایران که طی چند روز گذشته منجر به تعطیلی مدرسه ها و لغو مسابقات ورزشی در کشور شد، محمدرضا مدرسی، رئيس بخش ریه اطفال مرکز طبی کودکان تهران در گفتگو با خبرگزاری حکومتی فارس اذعان داشت: «با توجه به آلودگی هوا بیماری‌های تنفسی همه افراد جامعه بویژه کودکان را تهدید می‌کند که در این میان بیمارانی که مبتلا به مشکلات زمینه‌ای همچون آسم، آلرژی و بیماری‌های مزمن ریوی هستند بیشتر دچار علایم خطر شده و باید از تردد در فضای باز بشدت پرهیز کنند.»
او با اعلام این که وسعت بیماری‌های ریوی در پایتخت افزایش یافته است افزود: «میزان مراجعات به اورژانس بیمارستان‌ها نیز به دلیل آلودگی با روند افزایشی همراه بوده و باید تمهیدات لازم توسط خانواده‌‌ها برای کاهش تردد در فضاهای آلوده اندیشیده شود.»
مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور نیز در گفتگو با خبرگزاری حکومتی فارس گفت: «در روز یکم دی‌ماه ۶ هزار و ۴۹۳ مورد مراجعه به اورژانس بیمارستان‌ها به ثبت رسیده است.»
خالدی به سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی هشدار داد تا در این هوای آلوده تا جایی که ممکن است در فضای باز حرکت نکنند و از ماسک استفاده کنند.
در حالیکه بر اثر سومدیریت کارگزاران نالایق حکومتی، در حال حاضر کشور ایران در همه زمینه ها در وضعیت بحرانی قرار گرفته در همین راستا گزارش شده است که تنها بر اثر آلودگی هوا در تهران هر دو ساعت یک نفر در این شهر جان خود را از دست می دهد.
‫#‏آلودگی_هوا‬ ‫#‏کودکان‬ ‫#‏بیماران‬ ‫#‏تهران‬ ‫#‏بحران‬