
#بگونه : : بنابر گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،، حکم جنایتکارانه اعدام ۱۰ زندانی در زندان مرکزی زاهدان توسط دیوان عالی رژیم تأیید شد و این ده زندانی در آستانه اعدام قریب الوقوع قرار گرفته اند.
بنا به این گزارش ، در سال ۱۳۹۲، ۱۳ زندانی از شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان با یورش مامورین وزارت اطلاعات تحت عناوین مختلف دستگیر شده اند. آنها بین ۴۵ روز الی ۱۵ ماه در اداره اطلاعات زاهدان تحت شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی بازجویان قرار گرفتند. شکنجه هایی که برای گرفتن اعترافات علیه آنها بکار برده شد عبارتند از بستن زندانیان به تخت شکنجه به نام تخت معجزه و با کابل آنها را برای مدت طولانی شکنجه کردن ،عریان کردن آنها و تهدید به تجاوز جنسی، با کابل به کف پای زندانی زدن و شکنجه های دیگر.
از ۱۳ نفری که دستگیر شده اند ۱۰ نفر از آنها به اعدام محکوم شده اند و ۳ نفر از آنها به ۲۵، ۱۵ و ۳ سال زندان محکوم شدند . فردی که به ۳ سال زندان محکوم شده بود بعد از ۳ سال آزاد شد . همه آنها توسط وزارت اطلاعات رژیم به داشتن مواد مخدر متهم شده اند. در حالیکه بنابه گفته آنها همدیگر را نمی شناسند و هیچ ارتباطی با یکدیگر نداشته اند. دستگیر شده ها می گویند که این اتهام دروغ محض است و برای مصادره اموال ما چنین اتهاماتی به ما نسبت داده اند و ما در حین کارهای روزانه خویش برای امرار معاش خانواده هایمان، دستگیر شده ایم و هیچ کداممان هیچ گونه ارتباطی به مواد مخدر نداشته ایم.
#ایران #سیستان_بلوچستان #زندانی #زاهدان #اعدام
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah
