سناتور جمهوریخواه جیم ریش، عضو ارشد در کمیته روابط خارجی سنا، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به گزارش رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت: «فرانسه، آلمان و انگلستان به چه چیزی بیشتری نیاز دارند تا تحریم‌های ماشه را فعال کنند؟»
وی در پیام خود نوشت: «این تنها آخرین مورد از یک سری نقض تعهدات هسته‌یی ایران است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بار دیگر تأیید کرده است که ایران به پیشبرد غنی‌سازی اورانیوم ادامه می‌دهد، که به سطوح خطرناکی رسیده است. این تنها آخرین مورد از یک سری نقض تعهدات هسته‌یی ایران است.
من هم‌چنان از کمپین فشار حداکثری رئیس‌جمهور ترامپ علیه رژیم ایران، و هم‌چنین تلاشهای او برای مذاکره با آنها برای دستیابی به نتیجه‌یی که به غنی‌سازی آنها برای همیشه پایان دهد، حمایت می‌کنم».

دونالد ترامپ: آمریکا اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌یی دست یابد، چه توافق شود چه نشود

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی که روز چهارشنبه ۲۱ خرداد در گفتگو با پادکست «پاد فورس وان» داشت تأکید کرد که «آمریکا اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌یی دست یابد، چه توافق شود چه نشود».
وی در این گفتگو در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که آیا فکر می‌کند می‌تواند ایران را قانع کند که برنامه هسته ایش را تعطیل کند، گفت: «نمی‌دانم. قبلاً این‌طور فکر می‌کردم، اما حالا هر چه بیشتر می‌گذرد، کمتر اطمینان دارم. حالا نسبت به چند ماه پیش کمتر نسبت به حصول توافق اطمینان دارم. اتفاقی برای آنها افتاده است، اما اطمینان من به دستیابی به توافق خیلی کمتر شده است».
وی افزود: «اما بهتر است این کار بدون جنگ و کشته شدن افراد انجام شود، خیلی بهتر است. اما من در آنها اشتیاقی برای توافق نمی‌بینم».