رویترز: ارتش اسرائیل بامداد شنبه اول تیر اعلام کرد: موج جدیدی از حملات علیه زیرساخت‌های ذخیره‌سازی و پرتاب موشک در ایران آغاز شده است.
 العربیه: رسانه‌های اسراییلی اعلام کردند: موج جدیدی از حملات هوایی اسراییل علیه انبارها و مراکز پرتاب موشک در مرکز ایران آغاز شده است.
 خبرگزاری حکومتی مهر: موشک‌های سپاه پاسداران در موج هجدهم عملیات «وعده صادق ۳» به سمت اسراییل شلیک شد.
 رویترز: شاهدان گفتندچندین انفجار در تل‌آویو شنیده شد.
 تلویزیون کانال ۱۲اسراییل از سقوط یک موشک ایرانی در منطقه «تل‌آویو بزرگ» خبر داد.
العربیه: جنگنده‌های نیروی هوایی اسراییل سحرگاه شنبه ۳۱خرداد پایگاه‌های نظامی ایران در مجاورت مرز عراق را بمباران کردند.
 خبرگزاری تسنیم – عراقچی در گفتگو با شبکه خبری ان‌بی‌سی گفت: ایران هرگز غنی‌سازی را متوقف نمی‌کند.
 خبرگزاری تسنیم – عراقچی گفت: دیگر نمی‌دانیم چگونه می‌توانیم به آمریکایی‌ها اعتماد کنیم. ایران هرگز با توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم موافقت نخواهد کرد و اسراییل باید پیش از هرگونه مذاکراتی با آمریکا، تجاوزات خود را متوقف کند.
 رافائل گروسی: حملات به سایت‌های هسته‌یی ایران باعث کاهش شدید ایمنی و امنیت هسته‌یی شده است.
 اکسپرس لندن: خانم رجوی در پارلمان اروپا گفت: ۲۱سال پیش، من در همین پارلمان ایستادم و اعلام کردم که راه‌حل برای ایران نه در مماشات و نه در جنگ است، بلکه در یک گزینه سوم است: تغییر رژیم توسط مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنها
 کانال حکومتی چند ثانیه:‌ فعال شدن پدافند هوایی در اصفهان
 کانال حکومتی چند ثانیه:‌ معاون امنیتی رژیم در استان ایلام: یک پهپاد رژیم صهیونیستی توسط پدافند کشور در کوه‌های ملک‌شاهی سرنگون شد.
 العربیه:‌ وزیر خارجه اسراییل اعلام کرد: برنامه هسته‌یی ایران را لااقل ۲ الی ۳سال به تاخیر انداختیم.
 سی‌بی‌اس به نقل از دیپلمات‌ها: ترکیه، عمان و کشورهای اروپایی پیشنهاد میزبانی مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم بین واشنگتن و تهران را داده‌اند.
 سی‌بی‌اس به نقل از دیپلمات‌ها: دیپلماسی در ۲هفته آینده آخرین فرصت را برای پایان دادن به درگیری اسرائیل و ایران خواهد داشت.
 ثابتی عضو مجلس رژیم: مذاکرات امروز با اروپا هم مانند مذاکره با آمریکا در عمان یک «پروژه فریب» است!
 آکسیوس به نقل از دیپلمات‌های اروپایی: وزرای امور خارجه اروپایی از عراقچی خواستند که مستقیماً با دولت ترامپ وارد گفتگو شود و پیشنهاد دادند که نمایندگان آمریکا در مذاکرات آینده حضور داشته باشند، اما عراقچی این پیشنهاد را رد کرد.

 

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس: زمین‌لرزه‌یی به قدرت ۵/۵ریشتر سرخه در استان سمنان را لرزاند. مردم شهرستان‌های تهران، سمنان، فیروزکوه، قم و برخی دیگر از شهرها این زمین‌لرزه را حس کردند.
 رویترز: ترامپ گفت رژیم ایران تنها هفته‌ها یا ماه‌ها از کسب یک سلاح اتمی فاصله دارد. سخت است که از اسراییل بخواهیم حملات هوایی را متوقف کند. اروپا قادر نیست به جنگ ایران و اسراییل چندان کمکی بکند.
 سؤال فاکس نیوز از ترامپ: گفته شده اگر حمله نظامی کنید اهداف آمریکا در خارج مورد حمله قرار می‌‌گیرند نظرتان چیست؟ ترامپ: ما همیشه نگران چنین چیزی بوده‌ایم. ما باید آنها را از میان برداریم و باید با قدرت عمل کنیم.
 رویترز: یک مقام ارشد رژیم ایران گفت ایران آماده مذاکره درباره محدودیت‌های غنی‌سازی اورانیوم هست، اما هر پیشنهادی برای غنی‌سازی صفر رد خواهد شد.
 سایت دولت انگلستان: وزرای خارجه فرانسه، آلمان و انگلستان به همراه نماینده عالی اتحادیه اروپا، طی دیدار با عراقچی در ژنو نگرانی‌های دیرینه خود را درباره گسترش برنامه هسته‌یی رژیم ایران که هیچ توجیه غیرنظامی معتبری ندارد تکرار کردند.
 خبرگزاری حکومتی تسنیم: عراقچی در گفتگو با شبکه ان‌بی‌سی گفت ایران هرگز با توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم موافقت نخواهد کرد و اسراییل باید پیش از هرگونه مذاکراتی با آمریکا، تجاوزات خود را متوقف کند.
 بیانیه اتحادیه اروپا: اتحادیه اروپا همواره به روشنی اعلام کرده است که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌یی دست یابد و نگران گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که بر اساس آن شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران را نقض‌کنندة پایبندی به تعهدات الزام‌آور پادمان‌های هسته‌یی تحت معاهدة NPT تشخیص داده است.
 رویترز: وزرای خارجه اروپا با دیدن لحظه‌یی «خطرناک»، از رژیم ایران خواستند با آمریکا مذاکره کند.

 

  • در نهمین روز جنگ اسرائیل و ایران، تلگرام حکومتی چند ثانیه: صدای پدافند هوایی در کرج، قم، اصفهان، زنجان، غرب و شرق تهران از ساعت ۲ و نیم بامداد شنبه شنیده شد

 

  • دانشگاه صنعتی شریف: امتحانات نهایی نیمه دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ این دانشگاه تا ۲۱ تیر برگزار نمی‌شود

 

  •  تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: رژیم ایران و نیروهای نیابتی‌اش نباید منافع یا پرسنل آمریکا را هدف قرار دهند. اگر این کار را بکنند، عواقب سختی در انتظارشان خواهد بود

 

  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: نگرانی رئیس جمهور ترامپ  این است که رژیم ایران هرگز نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد

 

  • سفیر و نماینده دائم رژیم در سازمان ملل متحد در نامه ای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت، از رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شکایت کرد

 

  • دونالد ترامپ شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران: شک دارم مذاکره‌کنندگان اروپایی بتوانند آتش‌بس را برقرار کنند

 

  • ترامپ: ایران نمی‌خواهد با اروپا صحبت کند. آنها می‌خواهند با ما صحبت کنند. اروپا نمی‌تواند در این مورد کمکی بکند

 

  • دونالد ترامپ: تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی در اظهارنظر خود که هیچ مدرکی در مورد ساخت سلاح هسته‌یی توسط رژیم ایران وجود ندارد، اشتباه بود

 

  • رویترز ساعت ۴ بامداد شنبه: یک مقام نظامی اسراییل گفت رژیم ایران ۵ موشک بالستیک شلیک کرده اما هیچ نشانهای از اصابت موشکها وجود ندارد. گزارش اولیه از تلفات منتشر نشده است

 

  • سرویس اضطراری اسراییل تصاویری منتشر کرد که نشاندهنده آتشسوزی در پشت‌بام یک ساختمان مسکونی چندطبقه در مرکز اسراییل است. این آتشسوزی ناشی از آوار یک موشک رهگیریشده بود

 

  • فاکس نیوز: اسراییل در حال بررسی گزینه‌هایی برای نابودی سایت فردو بدون کمک آمریکا است

 

  • رویترز: صدای یک انفجار در اصفهان شنیده شد

 

  • خبرگزاری نیروی تروریستی قدس: عراقچی بامداد امروز برای شرکت در اجلاس وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی وارد استامبول شد

 

  • سی.بی.اس نیوز: دیپلمات‌های آمریکایی و اروپایی تأیید کردند که گفتگوهای محرمانه‌ای در مورد این‌که چه کسی رهبری بعدی ایران را برعهده خواهد گرفت در حال انجام است. هم‌چنین آیا می‌توان سایتها و مواد هسته‌یی را ایمن کرد، و پیامدهای بالقوه زیست‌محیطی و بهداشتی حملات نظامی به تأسیسات هسته‌یی برای متحدان منطقه‌یی وجود دارد

 

  • رویترز: ایران در حین درگیری به مذاکرات هسته‌یی «نه» می‌گوید در حالی‌که سازمان ملل خواستار خویشتنداری است

 

  • رویترز: صدها شهروند آمریکایی هفته گذشته ایران را ترک کردند. آنها از طریق مسیرهای زمینی ایران را ترک کردند. «تعداد زیادی» از این شهروندان هنگام تلاش برای خروج با «تأخیر و آزار و اذیت» مواجه شدند. و دو شهروند آمریکایی که قصد خروج از ایران را داشتند دستگیر شده‌اند

 

  • رویترز: ترامپ روز جمعه: اظهارنظر تولسی گابارد مدیر اطلاعات ملی آمریکا مبنی بر وجود نداشتن مدرکی مبنی برساخت سلاح هسته‌یی توسط ایران را اشتباه دانست و رد کرد و گفت: «او اشتباه می‌کند»

 

  • خبرگزاری حکومتی تسنیم: اطلاعیه سپاه پاسداران: در موج هجدهم حمله رژیم به اسراییل، فرودگاه بن گورین و اهداف نظامی و مراکز پشتیبانی عملیاتی ارتش اسراییل با پهپادهای انتحاری و رزمی شاهد ۱۳۶ و موشکهای نقطه زن مورد هدف قرار گرفت

 

  • نورنیوز: پس از ۱۵ساعت آرامش، فعالیت ممتد پدافند هوایی در مناطق مرکزی و شرقی تهران به گوش رسید

 

  • چندثانیه: طبقه ۴ یک ساختمان در محله سالاریه مورد اصابت قرار گرفت
  •