مارکو روبیو - دونالد ترامپ - جی دی ونس

مارکو روبیو – دونالد ترامپ – جی دی ونس

ترامپ: آمریکا برای دستیابی به «بهترین توافق» با رژیم ایران عجله‌ای ندارد و در تنگه هرمز دست بالا را دارد.

به گزارش رویترز، در پی نشست مشترک در کاخ‌سفید با میانجیگری دونالد ترامپ، اسراییل و لبنان بر سر تمدید سه هفته‌یی آتش‌بس به توافق رسیدند. همزمان با این توافق، موضوعاتی نظیر جاه‌طلبیهای هسته‌یی رژیم ایران، کنترل تنگه هرمز و تداوم درگیریها با حزب‌الله تحت حمایت رژیم آخوندی، هم‌چنان از چالشهای اصلی منطقه به‌شمار می‌روند.

به گزارش رویترز در تاریخ ۴ اردیبهشت، به‌رغم تمدید آتش‌بس، درگیریها در جنوب لبنان ادامه یافت و نیروهای اسراییلی اهداف حزب‌الله تحت حمایت رژیم ایران را بمباران کردند. ارتش اسراییل اعلام کرد مزدوران حزب‌الله روز پنجشنبه با موشک و پهپاد به نیروهای این کشور در جنوب لبنان حمله کرده و موشکی نیز به سمت شمال اسراییل شلیک کرده‌اند.

در همین روز، وزیر دفاع اسراییل با اشاره به وضعیت منطقه هشدار داد که آماده از سرگیری حملات به ایران است و برای این اقدام در انتظار «چراغ سبز» آمریکا می‌ماند.

هشدار ترامپ نسبت به بازسازی تسلیحاتی رژیم ایران و افزایش قیمت نفت در پی انسداد تنگه هرمز.

دونالد ترامپ روز پنجشنبه در کاخ‌سفید به خبرنگاران گفت برای پایان دادن به درگیری با رژیم ایران منتظر «بهترین توافق» می‌ماند و تأکید کرد که توافق صلح باید «همیشگی» باشد. وی تصریح کرد آمریکا در بن‌بست دریایی تنگه هرمز دست بالا را دارد و می‌تواند هر گونه بازسازی تسلیحاتی رژیم ایران در طول آتش‌بس را در عرض یک روز از بین ببرد. همزمان، قیمت نفت روز جمعه به‌دلیل تداوم محاصره تنگه هرمز افزایش یافت.

مجتبی خامنه‌ای و ادعای عملیات رسانه‌ٔ دشمن

از سوی دیگر، مجتبی خامنه‌ای، ولی‌فقیه ارتجاع که از زمان به قدرت رسیدن در ۲۸ فوریه در انظار عمومی ظاهر نشده، روز پنجشنبه اظهارات ترامپ درباره آشفتگی در رهبری رژیم آخوندی را رد کرد. وی در پستی در رسانه اجتماعی ایکس، این گزارشها را «عملیات رسانه‌یی دشمن» خواند و مدعی شد که وحدت رژیم ایران مستحکمتر خواهد شد.

آسوشیتدپرس: افشای جعل پرچم گویان توسط نفتکش متعلق به رژیم ایران

توقیف نفتکش حامل نفت تحریم‌شده رژیم ایران با پرچم جعلی

توقیف نفتکش حامل نفت تحریم‌شده رژیم ایران با پرچم جعلی

اداره دریانوردی گویان: نفتکش توقیف شده توسط آمریکا، به‌طور متقلبانه و غیرقانونی از پرچم این کشور استفاده کرده است.

کشور گویان در آمریکای جنوبی رسماً اعلام کرد نفتکشی که پیش‌تر توسط آمریکا در آسیا به اتهام حمل نفت خام تحریم‌شده رژیم ایران توقیف شده بود، با جعل هویت و به‌صورت غیرقانونی از پرچم این کشور استفاده می‌کرده است. طبق بیانیه مقامات گویان، هیچ سوابقی از این شناور در ثبت دریانوردی آنها وجود ندارد.

آسوشیتدپرس گزارش داد: کشور گویان در آمریکای جنوبی روز پنجشنبه اعلام کرد نفتکشی که توسط آمریکا در آسیا به اتهام حمل نفت خام تحریم‌شده رژیم ایران توقیف شده است، به‌طور متقلبانه و غیرقانونی از پرچم گویان استفاده می‌کرده است.

اداره دریانوردی گویان اعلام کرد این کشتی که قبلاً فونیکس نام داشته، در گویان ثبت نشده و هیچ سابقه‌ای از این کشتی یا نام آن در رجیستری کشور گویان وجود ندارد.