فراخوان عفو بین‌الملل به توقف اعدام توسط رژیم ایران

فراخوان عفو بین‌الملل به توقف اعدام توسط رژیم ایران

عفو بین‌الملل نسبت به اعدام زندانیان سیاسی در ایران هشدار داد و خواستار توقف فوری آن شد.

عفو بین‌الملل ۲۲ خرداد اعلام کرد: مقامات ایرانی باید بلادرنگ هرگونه برنامه‌‌ای برای اعدام مخالفان سیاسی مسعود جامعی، علیرضا مرداسی MARDASI، فرشاد اعتمادی‌فر، رضا عبدالی و حسن مصلاوی Mosallavi را که در حال حاضر در زندان شیبان اهواز در بازداشت هستند متوقف کنند و هم‌چنین تمام اعدام‌های برنامه‌ریزی شده را متوقف کنند.

عفو بین‌الملل هشدار داد: ده‌ها معترض، مخالف و دیگران به اتهامات سیاسی محکوم به اعدام و در معرض خطر اعدام هستند. مقامات ایرانی از زمان آغاز جنگ در ۲۸ فوریه، ۴۲ اعدام سیاسی انجام داده‌اند و هم‌چنان از مجازات اعدام به‌عنوان سلاح استفاده می‌کنند.

عفو بین‌الملل افزود: کشورهای عضو سازمان ملل باید از تمام ابزارهای دیپلماتیک موجود خود برای فشار آوردن به مقامات ایرانی برای توقف فوری تمام اعدام‌های برنامه‌ریزی شده و لغو تمام احکام اعدام استفاده کنند.