ادامه محاصره دریایی رژیم ایران

ادامه محاصره دریایی رژیم ایران

ارتش آمریکا شامگاه شنبه ۳ مرداد اعلام کرد محاصره دریایی اعمال‌شده علیه ایران «هم‌چنان به‌طور کامل برقرار است».

فرماندهی مرکزی آمریکا «سنتکام» اعلام کرد تا تاریخ ۲۵ ژوئیه، مسیر حرکت ۱۲ کشتی تجاری را که تلاش کرده بودند محاصره را نقض کنند، تغییر داده، حرکت ۲ کشتی را به‌دلیل سرپیچی از دستورات متوقف کرده و برای اطمینان از اجرای کامل این محاصره، نیروهای خود را بر عرشه ۲ کشتی مستقر کرده است.

سنتکام هم‌چنین افزود نیروهای آمریکایی پیش‌تر در روز شنبه‌ عملیات بازرسی نفتکش «شارمینار» با پرچم جزایر کومور را در دریای عرب به پایان رساندند و این نفتکش اکنون به مسیر خود ادامه می‌دهد.

سنتکام اعلام کرد نیروهای فرماندهی مرکزی آمریکا در ۲۴ ژوئیه، حرکت نفتکش «لاوین» با پرچم موزامبیک را در خلیج عمان متوقف کردند. به‌گفته این نهاد، خدمه این نفتکش چندین بار تلاش کرده بودند محاصره دریایی را نقض کنند و هشدارهای مکرر را نادیده گرفته بودند. سنتکام افزود که این کشتی دیگر به‌سوی ایران در حرکت نیست.

فرماندهی مرکزی آمریکا در پایان تأکید کرد که نیروهای این کشور هم‌چنان در «بالاترین سطح آماده‌باش، تمرکز عملیاتی و آمادگی کامل رزمی» قرار دارند.

آمریکا در ۱۴ ژوئیه سال جاری، در پی بسته شدن تنگه هرمز از سوی ایران، محاصره دریایی این کشور را از سر گرفت.

تنگه هرمز اکنون به یکی از مهم‌ترین اهرم‌های تقابل در خاورمیانه تبدیل شده است. پس از آن که ایران در جریان جنگی که از ۲۸ فوریه آغاز شد، این گذرگاه راهبردی را بست، بر کنترل تردد کشتی‌ها در آن اصرار ورزید؛ اقدامی که با مخالفت واشنگتن روبه‌رو شده است.

سپاه پاسداران ایران به‌تازگی اعلام کرد از عبور شماری از نفتکش‌ها از تنگه هرمز جلوگیری کرده است.

در مقابل، آمریکا در واکنش به محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی ایران بر کشتیرانی در این آبراه، محاصره دریایی بنادر ایران را به اجرا گذاشته است.

امام‌جمعه‌های رژیم: مذاکره با آمریکا خیانت است؛ تنها راه، حضور خیابانی و انسجام داخلی

نمایش جمعه رژیم در اصفهان

نمایش جمعه رژیم در اصفهان

آخوند محمودی امام جمعه رژیم در اصفهان:

اون زمان اگر رهبر عزیز علی الاصول مخالف بودند حالا فهمیدیم که حق با همون اصول اسلام هست که می‌گوید مذاکره با دشمن خبیث جنایتکار رو نداشته باشید اون‌ها هیچ‌گونه تعهدی نسبت به پیمانهایی که با شما می‌بندند ندارند انشاءالله درسی باشه برای آینده و برای کسانی که هنوز ساده‌لوح هستند فکر می‌کنند می‌توانند با یک روش‌هایی حقوق ما رو زنده بکنند حتی گاهی میشه دشمن تو معاهدات اش یه چراغ سبزی هم نشون میده یه بخشی رو میگه، میگه من مثلاً محاصره رو فرض کنید تو همین مذاکره گذشته محاصره رو برداشت دارایی‌های ما رو البته هیچی نداد… … … …

دشمن آنچه رو نتوانسته از ما بگیرد تو میدان جنگ، تو اختلاف بین ما می‌تواند تا اندازه‌ای خواسته‌های خودش را بر ما تحمیل بکنه لذا ما هر چه بیشتر و بهتر باید انسجام خودمون رو تقویت بکنیم تو این انسجام حضور در میدان، حضور در خیابان این‌که بعضی هم می‌خواهند اربعین بروند هیچ اشکالی نداره اربعین هم بروند اما حضور در خیابان کم‌رنگ نشه عزیزانی که مسئولیتی در موکب‌های اینجا دارند یک جانشینی رو حتماً داشته باشند و تضعیف نشه حضورشون هم در عراق طول نکشه یه مقدار مختصرتر انسجام در اینجا الآن از ضروریات است باید حفظ بکنیم این رو دشمن از راههای مختلف جنگ ترکیبی رو بر ما تحمیل کرده هم از یه طرف جنگ نظامی داره از طرف دیگر جنگ رسانه‌یی شایعه پراکنده می‌کنه اختلافاتی رو در بین ما ایجاد می‌کنه کمبودهای معیشتی که داریم رو اینا رو بزرگنمایی می‌کنه مشکلات کشور رو به مسئولان نسبت میده تا مردم اعتماد شون به اون‌ها ضعیف بشه پشت اون‌ها رو خالی بکنند

آخوند دژکام امام جمعه رژیم در شیراز:

هی نیایند بگویند که آقا شما جنگ‌طلبید جنگ این ولو این‌که اسلحه به دست هستیم اما به‌معنای حمله ابتدایی نیست به‌معنی دفاع است ما داریم دفاع می‌کنیم هیچ قراردادی که امضای یک مرجع تقلید زیرش باشه نه با اسراییل داریم نه با آمریکا داریم یعنی نائب امام زمان اجازه این قراردادها را نداده چون شنیدم بعضی‌ها گفتند با اینها قرارداد کردیم تو مصر و اینها بعضی‌ها گفته بودند چه قراردادی، تو چه کاره هستی که قرارداد بکنی؟ این امت صاحب دارد صاحب الزمان دارد به شما اجازه چنین چیزی داد؟… … . .

هی بعضی‌ها حرف‌هایی می‌زنند که آقا ما باید صلح‌طلب باشیم مگه ما جنگ‌طلب بودیم؟ ریخته توی کشورمون داره نابود مون می‌کند بعد بی‌غیرتی بکنیم بگوییم آقا ما هیچی نمی‌گوییم؟… … . .

آخوند غفوری امام جمعه رژیم در کرمانشاه:

اون‌ها دنبال مطلب دیگری هستند دل بسته‌اند به این‌که از این طریق فشار بیاورند ولی در داخل ایجاد اختلاف و ایجاد دوئیت کنند دنبال این هستند که انسجام ملی و وحدت کلمه امت و ملت بصیر را بتوانند به هم بزنند که باید خیلی مراقب باشیم….می‌خواهند گسل‌های قومی و مذهبی را باز در کشور ما تحریک کنند به‌دنبال القاء ناامیدی نسبت به آینده هستند مدتی است به دست بعضی از این فریب خوردگان غرب‌گرای ترسوی بزدل مزدور دشمن دنبال این هستند که از طریق فضای مجازی القاء ناامیدی کنند به‌دنبال این هستند که شکستی را از درون برای ملت ایران بخواهند رقم بزنند تا این‌که دشمن بدون این‌که خسارتی ببیند و هزینه‌ای پرداخت کند از این طریق می‌خواهند به اهداف شومی که در حمله نظامی داشتند برسند

آخوند نوری ـ امام جمعه رژیم در بجنورد:

برخی گاهی وقت ها در گوشه و کنار اندکند ولی پیدا می‌شوند در گوشه و کنار حرف‌هایی را می‌زنند گاهی وقت ها می‌گویند بیاییم صلح شرافتمندانه داشته باشیم من در هفته گذشته هم یک اشاره‌یی به این مسأله کردم ولی چاره‌ای ندارم باز این هفته هم مجبورم یک مقداری بیشتر صحبت کنم دم از صلح شرافتمندانه یا کنار آمدن یا کوتاه‌آمدن در بعضی از موارد مطرح می‌کنند گاهی وقتها هم به دروغ اشک تمساحی می‌ریزند گاهی وقتها دم از مردم جنوب می‌زنند که ما به فکر مردم جنوبیم که عرض بشه خدمت شما مثل جنوب لبنان نشود دنبال تحریک بعضی از افراد تو جامعه هستند که مردم را با خودشان همراه کنند.