آخوند محمدباقر خرازی

آخوند محمدباقر خرازی

آخوند محمدباقر خرازی در سخنانی درباره کشمکش‌های درونی حاکمیت و جایگاه مجتبی خامنه‌ای، مدعی شد که اگر مجتبی خامنه‌ای در صحنه نبود، دفتر خامنه‌ای به سمت صادق لاریجانی برای تصدی جایگاه ولی‌فقیه رفته بود.

خرازی گفت: «خداوند حاج‌آقا مجتبی را برای ما گذاشت، والا دفتر آقا رفتند به سمت صادق لاریجانی. آقای اراکی هم ظاهر بود، اصل کار صادق لاریجانی بود، چون عده‌یی هم با غرب بسته بودند این را».

وی در ادامه با حمله به صادق لاریجانی و قالیباف گفت: «ما الآن حزب‌اللهی‌ها توی این کشور شدن حمال قدرت دیگران. آخه یعنی چی؟ من می‌گم حمال قالیباف بشویم، قالیباف که یک ذره از دین اسلام هیچ نمی‌فهمه».

خرازی هم‌چنین مدعی شد که حزب‌اللهی‌ها در انقلاب و جنگ نقش اصلی داشته‌اند و افزود: «انقلاب می‌کنیم ما کردیم، جنگ را ما اداره کردیم، الآن هم جنگ را بچه‌های حزب‌الله دارن اداره می‌کنن».

وی در ادامه درباره مجتبی خامنه‌ای و اختلافات در دفتر خامنه‌ای گفت: «سه سال آقا مجتبی از دفتر طرد شده بود» و مدعی شد که این اقدام توسط حجازی صورت گرفته است.

خرازی هم‌چنین گفت مجتبی خامنه‌ای در آن دوره تنها برخی نامه‌های اطلاعاتی و امنیتی را دریافت می‌کرده تا آنها را نزد پدرش ببرد و افزود: «چرا ایشان درس را تعطیل کرد، مجبور بود، حتی بعضی بستگانش را ازش دور کرده بودند».

وی در پایان مدعی شد که شخصاً جلساتی با مجتبی خامنه‌ای درباره «حزب‌الله» داشته و گفت: «من جلساتی داشتم با ایشان راجع به خود حزب‌الله، نه یک جلسه، دو جلسه، در محضر آقا».

آخوند باقر خرازی:

خداوند حاج آقا مجتبی را برای ما گذاشت

والا دفتر آقا، رفتند به سمت صادق لاریجانی (در موضع ولی‌فقیه)

آخوند باقر خرازی، دبیرکل باند حزب‌الله ایران
محمدباقر خرازی:
ما الآن حزب‌اللهی‌ها توی این کشور شدن حمال قدرت دیگران، آخه یعنی چی، من میگم حمال قالیباف بشویم، قالیباف که یک ذره از دین اسلام هیچی نمی‌فهمه، ما شدیم حمال، انقلاب می‌کنیم ما کردیم، جنگ را ما اداره کردیم، الآن هم جنگ را بچه‌های حزب‌الله دارن اداره می‌کنن، اون کسانی که دکتر مهندس هستند یک روز نرفتن، آقای صادق لاریجانی یه چک برای انقلاب نخورده، اما همه کاری کشوره الان، تازه تا رأس رهبری هم می‌خواستند بروند که خداوند در واقع آقای حاج آقا مجتبی را برای ما گذاشت والا دفتر آقا رفتن به سمت صادق لاریجانی، آقای اراکی هم ظاهر بود، اصل کار صادق لاریجانی بود، چون عده‌یی هم با غرب بسته بودن این را.
اما (…) نظام این بود که دفتر آقا قائد شهید با حزب‌الله درافتاد و می‌خواستن ریشه‌کن کنند، من نگذاشتم. اگر رابطه اختصاصی من با خود آقای خامنه‌ای نبود، قائد شهید نبود با همین حاج آقا مجتبی نبود، اینها نابود می‌کردن حزب‌الله را، همین آقای حجازی (…)، پدر حزب‌الله رو درآورد.
و ۳ سال آقا مجتبی از دفتر طرد شده بود، بذار من این مطلب را بگم همه بدونن، توسط کی طرد شده بود توسط همین آقای حجازی، طرد شده بود فقط بعضی از نامه‌های اطلاعاتی و امنیتی می‌دادن دست ایشون می‌برد پیش پدرش، چرا ایشون درس را تعطیل کرد، مجبور بود حتی بعضی بستگانش ازش دور کرده بودن. آیا واقعاً این‌چنین نیست، باید بفهمه یه همچین قدرت عظیمی در کنارش هست، اون خودش اصلاً جای طراحان حزب‌الله بود، بذارید من مطلب را برای اولین بار بگم، من جلساتی داشتم با ایشان راجع به خود حزب‌الله، نه یه جلسه دو جلسه در محضر آقا.

بحران در رأس نظام؛ پزشکیان از مقاومت باندها، بن‌بست اقتصادی و حمایت خامنه‌ای از دولت پرده برداشت

پزشکیان

پزشکیان

تلویزیون رژیم در قسمت دوم مصاحبه مسعود پزشکیان، بار دیگر به‌طور عمدی سخنان او درباره خامنه‌ای و شرایط اقتصادی رژیم را یادآوری کرد. تلویزیون رژیم تصریح کرد که این مصاحبه توسط دفتر ریاست‌جمهوری تهیه و ضبط شده و برای پخش در اختیار رسانه ملی قرار گرفته است.

پزشکیان در این مصاحبه با اشاره به حمایت‌های خامنه‌ای گفت:«ما هر جا گرفتار می‌شدیم، مشکل پیدا می‌کردیم، خدمت می‌رسیدیم. ایشان با تمام توان پشتیبانی می‌کرد و اگر توانستیم تا حالا بمانیم، آن همراهی‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری شهیدمان بود».

وی هم‌چنین درباره تحریم‌ها و پیامدهای آن برای اقتصاد رژیم گفت:«تحریم یک واقعیت است. ما وقتی نتوانیم نفت‌مان را بفروشیم، یعنی ارز نخواهیم داشت یا کمتر خواهیم داشت. کمتر وقتی داشتیم، خب طبیعتاً مشکلاتی خواهیم داشت و باید راهی پیدا کنیم».

همزمان، در ادامه زمینه‌سازی برای افزایش قیمت بنزین، آب، برق، گاز و گازوئیل، رسانه رژیم درباره مخالفت با افزایش قیمتها و نگرانی از پیامدهای اجتماعی آن گفت:«در آب، در برق، در گاز، در بنزین، در گازوییل هی می‌خواهی دست بزنی. می‌گوید الآن دست نزن، الآن دست بزنی صدا بلند می‌شود. خب کی دست بزنیم؟ یعنی وقتی خودمان غرق شدیم و کشور نابود شد دست بزنیم؟»

این رسانه رژیم در ادامه، خصوصی‌سازی مدیریت کارخانه‌ها و شرکتها را به‌عنوان راه‌حل مشکلات آنها مطرح کرد و گفت:
«راه درست این است که کارخانه‌های ما، شرکت‌های ما توسط خصوصی مدیریت بشوند. ما به مدیر پول می‌دهیم، برای ما ضرر ایجاد می‌کند. کدام عقلی این کار را می‌کند که ما این کار را می‌کنیم؟»

گوینده: دعوت می‌کنم بیننده بخش دوم مصاحبه رئیس‌جمهور از شبکه خبر با عنوان اقتصاد معیشت و انرژی باشید به اطلاع شما بینندگان عزیز می‌رسانم که این مصاحبه توسط دفتر ریاست محترم جمهوری تهیه و ضبط شده و برای پخش در اختیار رسانه ملی قرار گرفته است.

پزشکیان: تحریم یک واقعیت است ما وقتی نتوانیم نفت‌مان را بفروشیم یعنی ارز نخواهیم داشت یا کمتر خواهیم داشت کمتر وقتی داشتیم خب طبیعتاً مشکلاتی خواهیم داشت و این مشکلات را باید راهی پیدا کنیم که بتوانیم تا جایی که از دست ما بربیاید کمتر و کمترش بکنیم این اتفاق خواهد افتاد ولی به‌سرعت اتفاق افتادنش سخت است ما این راه را که بستند طبیعتاً راههای مختلفی را با همسایگانمان داریم طراحی می‌کنیم تجارتمان را با آنها داریم گسترش می‌دهیم داد و ستدمان را داریم بیشتر می‌کنیم چون نمی‌توانیم پول جابه‌جا کنیم طبیعتاً به‌صورت تهاتری دارند عمل می‌کنند ارتباطمان با همسایگان بسیار بهتر از گذشته است کشورهای همسایه با ما همکاری‌شان خیلی خوب است اصلاً یکی از برنامه‌هایی که تو این جنگ بود اغتشاشات تنشها از شمال غرب و جنوب شرق بود اینها می‌گفتند از آن‌ور یک تعداد آدم می‌آید و آنجا اغتشاش ایجاد می‌کنند خود کشورهای منطقه اجازه ندادند کسی از آن طرف به این راحتی وارد بشود و اغتشاش ایجاد کند این خیلی حرف بزرگی است یعنی همسایگان ما اجازه ندادند یک عده افراد بیایند این‌ور و باعث اغتشاش و ناآرامی نه تنها این کار را نکردند بلکه کمک کردند به ما اینها گفتنش ساده است ولی رسیدن به این وفاق و همدلی بین همسایگان و در داخل کشور که آن تمام طرح‌ها و نقشه‌هایی که آنها کشیده بودند را الآن با مشکل مواجه کرده کار ساده‌ای نبوده و این به برکت در حقیقت همراهی همدلی و پشتیبانی رهبر معظم انقلاب شهیدمان بود که آن موقع از دولت از سیاست‌ها با قدرت پشتیبانی می‌کرد ما هر جا گرفتار می‌شدیم مشکل پیدا می‌کردیم خدمت ایشان می‌رسیدیم ایشان با تمام توان پشتیبانی می‌کرد و اگر توانستیم تا حالا بمانیم آن سیاست‌ها جهت‌گیریها همراهی‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری شهیدمان بود و امروز هم رهبر عزیز مان در رابطه با این‌که روند را بتواند به وحدت و انسجام و توصیه‌هایی که دارد می‌کند داره کمک می‌کند که بتوانیم مشکلات را حل کنیم

پزشکیان: ۴۷ ساله می‌خواهیم درست کار کنیم می‌گویند الآن وقتش نیست هر وقت می‌خواهی کاری بکنی می‌گویند الآن نکن هر دفعه هم یک بهانه‌یی می‌آورند و این روزبه‌روز ما را دارد توی باتلاق بیشتری فرو می‌کنند ما مجبوریم یعنی اگر درست عمل نکنیم در آب در برق در گاز در بنزین در گازوییل هی می‌خواهی دست بزنی میگه الآن دست نزن الآن دست بزنی صدا بلند می‌شود خب کی دست بزنیم؟ یعنی وقتی خودمان غرق شدیم و کشور نابود شد و همه ضرر کردند دست بزنیم؟ ما از مردم می‌خواهیم به ما کمک بکنند.
ما ایران‌خودرو را واگذار کردیم به تبع آن وزیر اقتصاد ما را این استیضاح کردند که این مثلا نباید این کار می‌شد برای این‌که نمی‌خواهد، یعنی مقاومتها این‌که می‌گویم هر کاری می‌کنی یک مقاومت وجود دارد اینها همین است سایپا را و بقیه قسمت (ها) و حتی شرکت‌های مختلف دیگری را الآن در برنامه است که بتوانیم تا جایی که می‌شود واگذار کنیم واگذاری هم خصولتی کردن نیست واگذاری به‌معنای واقعی است بدهیم به‌خصوصی تا بتواند دخل و خرج خودش را در بیاورد چون خیلی از این واگذاریهایی هم که ما انجام دادیم حیاط خلوت یک عده‌یی شده خب طبیعتاً اجرای یک چنین کارهایی هم خریداران واقعی را طلب می‌کند و هم بازار آزادی را طلب می‌کند که الآن به آن شکلی که باید باشد تو کشور ما وجود ندارد بعضی از جاها را واگذار کردیم بعد به‌خاطر همین فشارها برگرداندند و الآن نباید برمی‌گرداندند آن جاهایی هم که برگرداندند الآن کارآمد کار نمی‌کند و خب این مشکلی است که در نظام تصمیم‌گیری کشور وجود دارد و مقاومتهایی که در قبال هر تصمیمی جهت آزادسازی از قبل هر کدام از این کارهایی که ما می‌کنیم یک عده دارند منفعت می‌برند یک عده دارند حسابی به‌اصطلاح پول گیرشان می‌آید خب برخورد با اینها صدا بلند می‌کند هیچ‌وقت هم نمی‌آیند بگویند تو جلوی کسی که می‌خورده گرفتی میگه تو مثلا فلانی را که مثلا حزب‌اللهی بود برداشتی یا فلانی را که فلان جناح بود آوردی یا فلانی را که رانت‌خوار بود آوردی یعنی یک جوری با تو صحبت می‌کنند که نگذارند تو آن کاری که باید انجام بدهی انجام بدهی اصل این است که کارها انجام نگیرد بقیه این حرف‌ها هست دیگه کاری ندارد که وگرنه راه درست این است که کارخانه‌های ما شرکت‌های ما در حقیقت توسط خصوصی مدیریت بشوند ما به مدیر پول می‌دهیم برای ما ضرر ایجاد می‌کند و فوق‌العاده مدیریت می‌گیرد کدام عقلی این کار را می‌کند که ما این کار را می‌کنیم؟ می‌آییم دست بزنیم یکهو از چندین جا صدا بلند می‌شود که شما مثلا حالا یک جوری عمل کردید.