دونالد ترامپ در حال سخنرانی در ایالت مونتانا

دونالد ترامپ در حال سخنرانی در ایالت مونتانا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه ۲۲ مهر در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت مونتانا گفت که ماجرای رژیم ایران به‌زودی پایان خواهد یافت و مدعی شد رهبران این رژیم در مذاکرات خواستار حفظ جان خود هستند. او هم‌چنین از نابودی بخش عمده توان نظامی رژیم و سقوط شدید قیمت نفت پس از پایان درگیریها سخن گفت.

ترامپ با اشاره به وضعیت نظامی و رهبران رژیم آخوندی گفت: «ما خیلی سریع به این ماجرای جمهوری اسلامی پایان خواهیم داد. خیلی زود تمام خواهد شد».

او با اشاره به آنچه نابودی نیروی دریایی، نیروی هوایی و بخش عمده ساختار رهبری رژیم خواند، با لحنی طعنه‌آمیز افزود که رهبران رده اول و دوم رژیم از بین رفته‌اند و نیمی از رهبران رده سوم آن نیز از بین رفته‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا سپس درباره مذاکرات گفت: «شاید بهتر بود رهبرانشان را باقی می‌گذاشتم، چون دیگر اصلاً نمی‌دانم با چه کسی داریم مذاکره می‌کنیم».

ترامپ در ادامه، درخواست اصلی رهبران رژیم در مذاکرات را چنین توصیف کرد: «می‌شود لطفاً اجازه بدهید زنده بمانیم؟»

او تأکید کرد که این وضعیت به‌زودی، به یک شکل یا شکل دیگر، پایان خواهد یافت. ترامپ پیش‌تر نیز گفته بود که منظورش از پایان دادن به این وضعیت، یا اقدام نظامی است یا دستیابی به توافق.

تأکید ترامپ بر جلوگیری از دستیابی رژیم به سلاح هسته‌ای

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به برنامه هسته‌یی رژیم گفت: «ما توان هسته‌یی آنها را از بین بردیم، چون قرار نیست اجازه بدهیم جمهوری اسلامی ایران سلاح هسته‌یی داشته باشد».

او پیش‌بینی کرد که با پایان این وضعیت، قیمت نفت به‌شدت کاهش خواهد یافت و گفت: «وقتی این اتفاق بیفتد، قیمت نفت مثل سنگ سقوط خواهد کرد».

ترامپ بارها تأکید کرده است که دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌یی، خطری به‌مراتب جدی‌تر از افزایش موقت قیمت بنزین است.

ترامپ: ۱۵۹ کشتی رژیم در کف دریا هستند

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش، اقدامات نظامی علیه رژیم را اقداماتی دانست که به‌گفته او، رؤسای جمهور پیشین آمریکا باید مدتها قبل انجام می‌دادند.

او رژیم ایران را «قلدر خاورمیانه» توصیف کرد و گفت که این رژیم پیش‌تر قدرت بیشتری داشت، اما اکنون دیگر به اندازه گذشته قدرتمند نیست.

ترامپ با اشاره به تجهیزات دریایی رژیم مدعی شد که این کشور ۱۵۹ کشتی داشته و اکنون همه آنها در کف دریا هستند. او هم‌چنین گفت رژیم ۲۷۴ جنگنده در اختیار داشته، اما در حال حاضر هیچ جنگنده قابل استفاده‌ای ندارد.

وی با اشاره به وضعیت جنگنده‌های رژیم افزود که آنها به قطعات کوچک تبدیل شده و در باندهای فرودگاههای ایران پراکنده شده‌اند.

ترامپ در پایان بار دیگر گفت که این وضعیت به‌زودی پایان خواهد یافت و پس از آن قیمت نفت کاهش چشمگیری خواهد داشت.

تشدید جنگ باندها در نظام آخوندی؛ از استیضاح عراقچی در مجلس تا محاکمه خیابانی حسن روحانی

در ادامه تشدید کشمکش‌های درونی رژیم آخوندی، ۳۵ تن از اعضای مجلس رژیم طرح استیضاح عباس عراقچی، وزیر خارجه رژیم، را امضا کردند.

سایت حکومتی خبرآنلاین با انتشار این خبر افزود که تاکنون ۹ تن از ۳۰ نماینده تهران نیز طرح استیضاح عراقچی را امضا کرده‌اند.

هم‌زمان، جنگ گرگ‌ها در درون حاکمیت به برگزاری محاکمات خیابانی تحت عنوان «دادگاههای مردمی» نیز کشیده شده است. یکی از سوژه‌های این محاکمات، حسن روحانی، رئیس‌جمهور پیشین رژیم، است.