روز یکشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۵، بازنشستگان تأمین اجتماعی در شوش و کرمانشاه و بازنشستگان فولاد و ذوب‌آهن در اصفهان با برگزاری تجمع و راهپیمایی اعتراضی، نسبت به مشکلات معیشتی، گرانی، تورم و وضعیت اقتصادی اعتراض کردند. هم‌زمان، کارگران شهرداری اهواز و حواله‌داران خودروهای لاماری نیز در اعتراض به مطالبات و مشکلات خود تجمع کردند.

اعتراض بازنشستگان تأمین اجتماعی در شوش
جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی در شوش روز یکشنبه ۲۶ مهرماه با برگزاری راهپیمایی و تجمع اعتراضی، به وضعیت معیشتی و اقتصادی اعتراض کردند.

اعتراض بازنشستگان تأمین اجتماعی در کرمانشاه
در کرمانشاه نیز بازنشستگان با تجمع اعتراضی، مشکلات معیشتی، افزایش قیمت‌ها، تورم و وضعیت درمانی را مورد اعتراض قرار دادند. معترضان شعارهایی از جمله «اموال بازنشسته، غارت میشه پیوسته»، «دلار نفتی کجاست، تورمش مال ماست»، «مرگ بر گرانی، فقر و جنگ و ویرانی» و «درمان بازنشسته، فاجعه‌یی گسترده» سر دادند.
از دیگر شعارهای بازنشستگان کرمانشاه این بود: «فساد مدیران، ایران رو کرده ویران» و «فقر و ستم فراوان، ما رو کشاند خیابان».

تجمع اعتراضی بازنشستگان فولاد و ذوب‌آهن در اصفهان
بازنشستگان فولاد و ذوب‌آهن روز یکشنبه ۲۶ مهرماه با تجمع مقابل استانداری اصفهان، اعتراض خود را نسبت به وضعیت موجود اعلام کردند. آنان در جریان این تجمع شعار «دشمن ما همین‌جاست، دروغ می‌گن آمریکاست» سر دادند.

تجمع اعتراضی کارگران شهرداری اهواز
روز شنبه ۲۵ مهرماه، جمعی از کارگران مناطق هشت‌گانه شهرداری اهواز در مقابل یکی از ساختمانهای اداری این شهر

بگونه on X: «یورش وحوش سرکوبگر حاکمیت ضدمردمی ولایت با لودر به میدان تره‌بار تهران – ۲۶ مهر ۱۴۰۵ 🔺تخریب و نابودی سرمایه کسب و کار بارفروشان زحمتکش https://t.co/R4pagb7sku» / X

بگونه on X: «تجمع اعتراضی بازنشستگان تأمین اجتماعی شوش وکرمانشاه «اموال بازنشسته، غارت میشه پیوسته» «دلار نفتی کجاست، تورمش مال ماست» «مرگ بر گرانی، فقر و جنگ و ویرانی» «فقر و ستم فراوان، ما رو کشاند خیابان» یکشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۵ https://t.co/4InqG0reRa» / X

بگونه on X: «اعتراضات بازنشستگان در شوش و هفت‌تپه، کرمانشاه و اصفهان؛ تجمع کارگران شهرداری اهواز و حواله‌داران خودرو https://t.co/I5L1XihVsC https://t.co/MlKXnex2np» / X