1003338_209083232585257_1368284980_n

روز دوشنبه ۱۴ مرداد ماه زندانی سیاسی آقای ارژنگ داودی به شعبه ۳ دادگاه برده شد و توسط فردی به نام جواد دمساز مورد محاکمه قرار گرفت. در این دادگاه فرمایشی به ۲ فقره پرونده سازی بازجویان وزارت اطلاعات علیه این زندانی سیاسی پرداخته شد.
بنابه گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران , اتهامات یکی از پرونده ها محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق ایران می باشد که پیش از این قرار بود توسط صلواتی رئیس شعبه ۱۵ دادگاه مورد محاکمه قرار گیرد ولی به دلایل مبهمی پرونده را به دادگاه کرج منتقل کردند و قرار بر این شد که عاصف حسینی او را محاکمه نماید اما به دلیل اینکه زندانی سیاسی ارژنگ داودی در زندان بندر عباس در تبعید بسر می برد پرونده را به شعبه ۳ دادگاه بندرعباس منتقل کردند و نهایتا توسط جواد دمساز مورد محاکمه قرار گرفت.
پرونده سازی و اتهامات واهی با اعتراض شدید زندانی سیاسی آقای ارژنگ داودی مواجه شد و دادگاه به زمان دیگری موکول گردید.همزمان پرونده سازی دیگری که توسط بازجویان وزارت اطلاعات به اتهام تبلیغ علیه نظام در زندان بندرعباس توسط این فرد مورد رسیدگی قرار گرفت.
در حالی پرونده سازیهای بازجویان وزارت اطلاعات علیه زندانی سیاسی آقای ارژنگ داودی ادامه دارد که او از سال ۱۳۸۲ همچنان در زندانهای مختلف رژیم ولی فقیه آخوند علی از جمله اوین ، گوهردشت کرج و بندرعباس بسر می برد. زندانی سیاسی ارژنگ داودی درطی این مدت بارها به سلولهای انفرادی منتقل گردید و تحت شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی قرار گرفت. همچنین همسر او تنها به دلیل همسر بودن وی ، او را به مدت ۴ ماه در سلولهای انفرادی تحت شکنجه های روحی و جسمی قرار دادند. منزل شخصی آنها توسط دفتر ولی فقیه مصادره و به یکی از عناصر آنها واگذار گردید.