602427_253309684829278_359854549_n
حدود ۱۵۰ نفراز کارگران کارخانه روغن‌ نباتی قو در اعتراض به بی‌توجه‌ای کارفرمای جدید کارخانه به پرداخت نشدن به موقع حقوق و سایر مطالبات‌شان همانند بهره‌وری، عدم تأمین لباس کار، اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل و مشکلات ناشی از سوءمدیریت تجمعی اعتراضی برگزار کردند.
افضلی رئیس شورای اسلامی کار کارخانه روغن نباتی قو با بیان اینکه از یکسال گذشته با تغییر کارفرما، محاسبات حقوقی ۲۱۰ کارگر کارخانه بهم ریخته است، افزود: در گذشته کارگران طبق روال یکسری مزایا‌ی قانونی دریافت می‌کردند که با ورود کارفرمای جدید، این مزایا قطع شده است.
نماینده کارگران روغن قو با بیان اینکه مشکلات کارخانه و کارگرانش ناشی از سوءمدیریت است، اظهار داشت: مدیریت جدید کارخانه سعی دارد با یک روش مدیریت استبدادی، در بین کارگران رعب و وحشت ایجاد کند که این وضعیت به مرور باعث ایجاد جو خفقان در کارخانه شده است.
او با بیان اینکه بخش دیگری از مشکلات کارگران مربوط به تبعیض در پرداخت حق بهره‌وری است، گفت: کارفرمای جدید علاوه بر آنکه سهم تعدادی از کارگران را از بهره‌وری تولید کم یا قطع کرده است، بدون دلیل مشخصی به حق بهره‌وری تعدادی از کارگران خاص، افزوده است.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا،افضلی در بخش دیگری از سخنان خود در پایان تأکید کرد: تا زمانی که کارفرمای جدید در خصوص پرداخت مطالبات کارگران و رعایت حقوق قانونی آنان بی‌توجه باشد، کارگران به تجمع خود ادامه می‌دهند.