رسوایی شاه و شیخ؛ این‌بار در پارلمان ایتالیا

رسوایی شاه و شیخ؛ این‌بار در پارلمان ایتالیا

کنفرانس بین‌المللی در سالن لااستامپای پارلمان ایتالیا با حضور برجسته‌ترین قانون‌گذاران و شخصیت‌های سیاسی این کشور، در شرایطی برگزار شد که ولایت بحران‌زدهٔ آخوندی در باتلاق جنگ و مذاکره دست و پا می‌زند و در اوج درماندگی چرخه اعدام و ارعاب را تندتر کرده است.

این جلسه که در محکومیت اعدام‌های فزاینده در ایران و همبستگی با مقاومت برگزار شد، بار دیگر اعتلای شورای ملی مقاومت را به‌عنوان تنها جایگزین دموکراتیک در پیشگاه افکار عمومی جهان به نمایش گذاشت.

مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت، طی سخنانی که به‌صورت آنلاین برای حاضرین پخش می‌شد، با ترسیم موقعیت حساس کنونی تأکید کرد «جنگ اصلی میان رژیم حاکم و مردم ایران است. این نبردی است که از ۴۵ سال پیش شروع شده و امروز در قیام‌های ادامه‌دار مردم ایران و در فعالیت‌های کانون‌های شورشی جریان دارد».

وی با اشاره به شکست شبه‌راه‌حل‌ها و آلترناتیوهای فیک خاطرنشان کرد: «بقایای سلطنت در روزهای اخیر رژه‌ای با لباس و پرچم ساواک شکنجه‌گر شاه در خیابان‌های اروپا برگزار کردند. زیرا همه چیزشان قلابی است جز تلاش‌شان برای برپایی یک دیکتاتوری و ساواک شکنجه‌گر. البته در کشورهای غرب، پارلمان‌ها و دولت‌ها به میزان زیادی خود را از آغشته شدن به خیمه‌شب‌بازی حول بقایای دیکتاتوری سلطنتی دور نگه‌داشته‌اند».

در این کنفرانس، نایکه گروپیونی، عضو کمیسیون خارجی پارلمان ایتالیا، با اشاره به اعدام‌های فزاینده سیاسی، به پیام شجاعانه یک فرماندهٔ دلیر کانون‌های شورشی اشاره کرد و گفت: «وحید بنی‌عامریان پیش از اعدام نوشت: حتی اگر ما را بکشید، ما تکثیر خواهیم شد؛ در این جمله عمیق‌ترین معنای مقاومت ایران نهفته است». وی افزود: «مردم ایران دیکتاتوری مذهبی آخوندها را نفی کرده‌اند، همان‌گونه که بازگشت به الگوهای سلطنتی متعلق به گذشته را رد کرده‌اند. ایرانیان برای جایگزینی یک سرکوب با سرکوبی دیگر نمی‌جنگند».

سپس سناتور جولیو ترتزی، رئیس کمیسیون سیاست‌های اروپا در سنا، با اشاره به آمار تکان‌دهندهٔ اعدام‌ها و مقاومت سترگ کانون‌های شورشی گفت: «هر زمان که کلامی درباره ایران گفته می‌شود باید از فداکاری قهرمانان مقاومت و آن ۶ زندانی سیاسی یاد کرد که در آستانه اعدام در زندان شجاعتی فوق‌العاده نشان دادند». وزیر خارجه سابق ایتالیا با اشاره به بندوبست‌های دیکتاتوری دینی و سلطنتی افزود: «رضا پهلوی و افرادش آشکارا می‌گویند ایران آینده می‌تواند شامل بخشی از سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات، بسیج و دیگر جنایتکارانی از این دست باشد که ستون فقرات دولت تروریستی ایران را تشکیل می‌دهند».

هم‌چنین آنتونیو استانگو، رئیس فدراسیون حقوق‌بشر ایتالیا گفت: «اگر از قوانین بین‌المللی دفاع می‌کنیم باید بر پایان دادن به رژیم آخوندها پافشاری کنیم، برای منازعات خاورمیانه تنها یک راه‌حل ممکن وجود دارد: سرنگونی رژیم آخوندها».